Tajné ženské sexuální fantazie

Naprostá většina žen má své tajné sexuální představy, které mnohdy neodtajní ani svému partnerovi. Díky možnostem anonymity na internetu, se právě zde odváží odkrýt neuvěřitelné detaily a sledují věci, které nikdy nahlas nepřiznají.

žena v přírodě

Lesbická erotická videa

Analýza dat z některých porno webů ukázala, že nemalá většina žen sleduje lesbická videa. Překvapivě pak tvrdý až násilný sex, je více oblíbený u ženských divaček, než u mužů. To platí pro ženy z celého světa, což znamená, že to nesouvisí s kulturními ani náboženskými zvyky.

Drsný sex

Asi 62 % žen má rádo drsný sex. Není se čemu divit, jelikož tahání za vlasy, kousání a škrábání zvyšuje srdeční tlak i tep a to zapříčiní navýšení sexuálního vzrušení.

Podřízenost

Je to nejspíš něco geneticky zakořeněného v ženském mozku. Přesto, že je dnešní doba už tak trochu jinde, ženy si často rády užívají v posteli mužskou dominanci a nadvládu.

Trojka s další ženou

Sex s další ženou je typickým příkladem toho, že se v ženách častěji, než v mužích probouzí bisexuální sklony. Ať už je v tom zvědavost nebo cokoliv jiného, pokud vám vaše partnerka něco takového navrhne, nebojte se toho a užijte si to.


Než se do toho pustíte, ujasněte si dříve své hranice. Co je pro jednoho vzrušující, může pro druhého být příliš. Základem plnohodnotého sexuálního života je komunikace. Jelikož je sex něco velmi intimního a citlivého, co provozujete pouze se svým partnerem, měli byste se nebát otevřeně mluvit o svých skrytých touhách a potřebách. Utuží to celkově váš vztah a navíc tím můžete předejít případným nevěrám.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Co si v kinech nenechte určitě ujít!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies