Co si v kinech nenechte určitě ujít!

Na jaké filmové lahůdky se můžeme v českých kinech těšit letos? Cizinec, Rychle a zběsile 5, Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna, Transformers 3, Harry Potter a Relikvie smrti (část 2)... A to rozhodně není vše! Ostatně, přesvědčte se o tom sami...

Plakát k filmu Transformers 3

Cizinec

Na konci ledna přichází do českých kin akční thriller Cizinec (The Tourist). Johnny Depp představuje ve filmu amerického turistu, kterého lehkovážný flirt s cizinkou Elise (Angelina Jolie), zaplete do sítě intrik, romantiky a nebezpečí. Jejich vášnivá romance se v okouzlujícím prostředí Paříže a Benátek dále rozvíjí a oba zjišťují, že se nevědomky zapletli do smrtící hry kočky s myší.

Drive Angry

Březen přinese do českých kin akční Thriller Drive Angry s Nicolasem Cagem v hlavní roli. Milton (Nicolas Cage) utekl z pekla a šance spasit svou duši se přímo nabízí. Kult krvežíznivých fanatiků, kteří zavraždili jeho dceru a chtějí při úplňku obětovat jeho vnučku, by mohl být vykoupením, které Milton hledá. S pomocí sexy a zároveň prohnané servírky Piper (Amber Heard) se vydává na cestu označenou prolitou krví obětí.

Obřad

Koncem března se také předvede Anthony Hopkins v mrazivém thrilleru Obřad (The Rite), pojednávajícím o vymítání ďábla. Americký kněz je pozván do Říma, kde brzy pozná, že mýtické síly ďábla, satana a jiných nadpřirozených vlivů přetrvávají dodnes a číhají v některých lidech...

Útěk ze Sibiře

Drama, které je založené na skutečné události, se zaměřuje na vojáky 2. světové války, kterým se roku 1940 podařilo uniknout ze Sibiřského gulagu. Skupina se vydává na cestu za svobodou přes Sibiř, poušť Gobi a Himaláje až do Tibetu a Indie.V hlavních rolích se představí Colin Farrell a Ed Harris. Termín premiéry v českých kinech je naplánován na konec března.

Thor

Duben je měsícem premiéry dobrodružného dramatu Thor v podání režiséra Kennetha Branagha. Thorův příběh se inspiroval komiksem od studia Marvel. Blonďatý bůh i ve filmu spadne z Asgardu na Zem, protože se nechoval dostatečně poslušně. Zde v přestrojení za doktora Blakea ale stejně nedokáže zůstat být normální - a jak už to tak bývá, tak i z něj se stane superhrdina. V hlavní roli uvidíme Chrise Hemswortha, který se proslavil hlavní rolí ve sci-fi Star Trek.

Život po životě

Je 26. 12. 2004 a všichni se dozvídáme tu strašnou zprávu, kdy Indonésii zasáhla vlna tsunami! Režisér Clint Eastwood nyní přichází s hororovým thrillerem z tohoto prostředí. Francouzská novinářka, svobodná anglická matka a člověk, jenž může komunikovat s mrtvými. Ti všichni si prožili trauma a jejich osudy se střetnou. V hlavních rolích se objeví Matt Damon, Cécile De France, Marthe Keller či Mylène Jampanoï. Premiéra filmu je naplánována na duben tohoto roku.

Rychle a zběsile 5

Květen patří premiéře filmu Rychle a zběsile 5. Je to přesně deset let, co se jel první nelegální závod tunningových aut v čele s Vinem Dieslem a Paulem Walkerem. Režie se opět Justin Lin, což představuje zaručenou akčnost, plnou skvělých triků a honiček, rozstřílených aut a výbuchů. Na konci čtvrtého dílu osvobodil tým v čele s Paulem Walkerem Vina Diesla, který byl právě převážen do věznice se zvýšenou ostrahou. Je tedy jasné, jakým směrem se pátý díl bude ubírat… A nebo tomu snad bude jinak?

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna

Ve čtvrtém díle ze série Piráti z Karibiku nebude nouze o zábavu ani dobrodružství. V akčním příběhu kapitánovi Jacku Sparrowovi (Johnny Depp) zkříží cestu žena z jeho minulosti (Penelope Cruz). On si ovšem není jist, zda je to pravá láska nebo nemilosrdná podvodnice, která ho využívá jen k nalezení legendární Fontány mládí. Násilím jej donutí nalodit se na Queen Anne's Revenge, loď impozantního piráta Černovouse (Ian McShane), Jack se ocitne v neočekávaných situacích, ve kterých neví, koho se má obávat víc. Jak to celé dopadne se dozvíte koncem května v českých kinech.

Lidice

Film Lidice vychází ze scénáře Zdeňka Mahlera Nokturno, který získal v roce 2007 cenu za Nejlepší nezrealizovaný scénář 2007. Přestože, nebo právě proto, že se jedná o mimořádnou filmovou látku, byla cesta k první klapce trnitá. Ve filmu, jehož premiéra je naplánována na červen tohoto roku, se objeví Karel Roden nejml., Zuzana Bydžovská, Veronika Kubařová, Ivan Trojan, Václav Jiráček, Milan Kňažko, Jan Budař, Pavlína Štorková, Jiří Vobecký a další.

Transformers 3 (3D)

Když má Sam Witwicky konečně pocit, že už se mu blýská na lepší časy, pravé problémy teprve začínají. Znovu budeme svědky výborné podívané, ve které se znovu utkají Decepticoni s Autoboty. V hlavní roli opět září Shia LaBeouf, partnerkou mu tentokrát bude Rosie Huntington-Whiteley. Premiéra tohoto filmu v českých kinech je naplánována na červen.

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2

Producenti se rozhodli uvést sedmičku Harryho Pottera ve dvou částech, z nichž ta druhá se zaměří na Harryho úsilí zničit poslední Horcrux a jeho prioritou bude samozřejmě zničit lorda Voldemorta. Jeho přátelé začínají umírat a Harry má pochybnosti, jestli to vůbec dokáže. Jenže jak už to bývá, nic není tak těžké jako se na první pohled zdá a Harry svede svůj finální souboj v českých kinech v polovině července.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Rytmusovy zlatokopky - tlachy nebo realita?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies