Sexy Tarja Turunen

Nejjasnější hvězda finské rockové scény je sopránová pěvkyně Tarja Turunen. Tarja vyniká nejen svou sexy vizáží, ale také úžasným a nenapodobitelným hlasem.

Tarja Turunen

Ze života Tarji Turunen

Tarja Turunen (celým jménem Tarja Soile Susanna Turunen Cabuli) se narodila 17.srpna 1977 ve finském městečku Kitee, kde doposud žije její otec Teo Turunen. Matka Marjatta Tarje v roce 2003 zemřela na rakovinu. Má jednoho staršího bratra jménem Timo a mladšího bratra Toniho. Již na základní škole bylo zřejmé, že Tarja je velmi nadané děvče. Na prvním stupni základní školy začala zpívat a hrát na klavír. S postupem času začala hrát i na flétnu. Vystudovala střední hudební školu v Savonlinně se zaměřením na klasický zpěv a hudební divadlo. Následně studovala církevní hudbu na Sibeliuské Akademii.

Počátky hvězdné kariéry - Tarja v Nightwish

Při studiu akademie Tarja dostala nabídku od svého spolužáka Tuomase Holopainena k účasti na společném akustickém projektu. Nabídku samozřejmě přijala. Následně se k nim přidal kytarista Emppu Vuorinen a vznikla světově velmi známá kapela Nightwish. Debutové album této kapely vyšlo v roce 1997 a jmenovalo se "Angels Fall First" (album kombinující metal a klasiku). Ve stejné době se Tarja zúčastnila operního festivalu Savonlinna a tím se zapsala do podvědomí posluchačů jako zpěvačka dvou odlišných druhů zpěvu a metalu. V roce 1998 vydala kapela další album Nightwish, "Oceanborn'"', které obsahovalo písně jako "Sleeping Sun" nebo cover-verzi "Walking In The Air". Zanedlouho se stalo platinovým a vyneslo kapelu až na vrchol. Tarja se stala díky svému osobitému projevu a charizma jednou z nejpopulárnějších žen v tvrdé hudbě po celém světě.

Následně si dala Tarja pauzu kvůli dokončení studia a vedlejším projektům. Koncem roku 1999 přijala nabídku jako sólová zpěvačka v moderním baletu "Evankeliumi" ve finském národním domu opery. V roce 2000 vyšlo další album kapely Nightwish, "Wishmaster". Opět se stalo platinové. Po něm následovalo EP "Over The Hills And Far Away" (2x po sobě se stalo platinové). Během nahrávání vokálů k "Century Child" si Tarja našla čas i pro hostování na desce "Infinity" Beta Vasqueze (argentinského basisty).

V roce 2004 se Tarja společně s finskými operními umělci zúčastnila turné po jižní Americe a Německu, "Noche Escandinava (Scandinavian Night)". Poté cestovala po Evropě, Japonsku i Americe a zpívala písně od skladatelů jako Jean Sibelius nebo Richard Strauss.

Nové album "Once" zajistilo Nightwish ještě větší popularitu po celém světě. Následující světové turné bylo největší, jaké kdy finská kapela měla. Téhož roku začala s natáčením svého vánočního alba. Brzy jí vyšlo EP "Yhden Enkelin Unelma".

Po rok a půl dlouhém turné s Nightwish byla Tarja ze skupiny vyhozena kvůli údajnému komerčnímu přístupu a neúctě k fanouškům. V roce 2005 se v Hartwal Aréně, v Helsinkách ve Finsku konal poslední a nejlepší koncert Nightwish v jejich historii s názvem "End of an Era". Ve skupině ji zastoupila nová zpěvačka Anette Olzon.

Sólová dráha Tarji Turunen

I když Tarja odešla z kapely, rozhodně neskončila se zpěvem. V roce 2006 vydala album „You Would Have Loved This", v roce 2007 „I Walk Alone (Artist Version)" a „I Walk Alone (Single Version)". V roce 2008 vydala album „Die Alive", v roce 2009 „Enough" a v roce 2010 „Falling Abake". Krom nahrávání nových alb Tarja koncertuje po celém světě a účastní se zajímavých hudebních akcí.

Ze soukromí této sexy krásky

Pokud máte o tuto sexy krásku zájem, máte smůlu. Tarja je již několik let provdaná za Marcela Cabuliniho.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Hudba budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies