Sexuální život Čechů

V našem dnešním článku jsme se zaměřili na to, jak to vypadá se sexuálním životem Čechů. Kolik vystřídáme za život partnerů? Jaké polohy máme nejraději?...Čtěte dále a dozvíte se víc.

Fotografie zobrazující propletené paže

Muž je sexuálně aktivnější

Každý muž v Česku průměrně vystřídá deset partnerek, zatímco ženy přiznaly partnerů pouze sedm. Tento poměr ovšem matematicky nevychází. Je tedy jasné, že si muži při dotazech na počet partnerek spíše přidávají a ženy zase číslo snižují.

 

Průměrný Čech má sex 107 krát v roce, to vychází na 2 pohlavní styky týdně. A jak jste na tom vy? Faktem zůstává, že čím jsou spolu partneři déle, tím více se frekvence milování snižuje.

Zajímavosti - které polohy Češi preferují?

Podle výzkumu by celkově celá polovina českých žen chtěla zažívat sexuální radovánky častěji. Co se týče mužů, těch by si přálo sex častěji 63%. Zajímavé je také zjištění, že nejdůležitější věcí pro ženy je hmotné zajištění rodiny. Věrnost je až na druhém místě.

 

České ženy si nejvíce oblíbily polohu misionářskou a zezadu. U mužů vyhrávají polohy na koníčka a „69“, také proto, že se mužům daleko více, než ženám líbí orální sex. Celých 12 % mužů přiznalo, že nejraději se milují právě orálně.

Teenager a kondom

Češi jsou vcelku sexu otevřený národ. Rádi zkoušejí novinky a nechají se jimi inspirovat, není proto divu, že jsou v porovnání ze světem se svým sexuálním životem spokojenější. K sexu také patří ochrana a to zejména proti přenosu pohavních chorob, jako jsou kapavka, HIV a další...

 

Teenageři kondom nemají moc v oblibě a někteří se touto otázkou dokonce ani nezabývají. Použití latexové ochrany volí hlavně se známostí na jednu noc, ve vztahu dlouhodobějším už kondom nepoužívá téměř nikdo.

Svět muže - další zajímavé články z rubriky

Známé sexuální obyčeje na světě

Kondomy - vše o nich...

Muži versus přechod - co nás čeká a nemine?

Trénujte svůj penis pomocí čínské medicíny –zažijte lepší sex

Velikost penisu – jste nad nebo pod průměrem?

Jak prodloužit sex

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Monika Bagárová – nejsvůdnější lolitka českého šoubyznysu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies