Muži versus přechod – co nás čeká a nemine?

Okolo 50-ti let věku, každého z nás čeká jistý zlom v životní éře. Ačkoli s pohledu hormonálních změn, muži neprodělávají výraznou proměnu, může se jednat o změnu v chování.
Detailní záběr na mužské šedé vlasy

Muž – zajímavosti ze světa funkce pohlavních orgánů

Muži se nemusí bát náhlého úbytku hormonů v pozdějším věku, jako je tomu u žen. Dojde pouze ke snížení hormonu testosteronu, čemuž se žádný muž, s narůstajícím věkem nevyhne.

 

Porucha s přibývajícím věkem může nastat se zachováním erekce. Ovšem na produkční funkci varlat zůstane vše zachováno v nejlepším pořádku, dle celkového zdraví každého jedince. Muži tak mohou být plodní do nejpozdějších let svého života.

Rady – pomoc při problémech

Muži neprochází přechodem v pravém slova smyslu, jako ženy, které ztrácí plodnost. I přesto mohou nastat problémy. Při snížení hladiny testosteronu mohou nastat obtíže s erekcí a sexuálním chováním. Těmito problémy muži trpí mezi 40-ti až 60-ti lety svého života. U každého je to rozdílné.

 

Největší problém ovšem bývá s příchodem mužského pacienta k odbornému vyšetření, zde ztroskotává většina populace. Naopak s léčbou je vše zcela jednodušší. Léčebný testosteron účinkuje na většinu pacientů. Po prvním léčení lze změny týkající se sexuální a fyzické kondice, pozorovat do jednoho měsíce.

Muži se chtějí bavit za každou cenu

Rozdíl v chování okolo 50-ti let věku lze pozorovat na velké části populace. V období, kdy má muž snad všechny své povinnosti a touhy splněny, nastává rozhodující předěl.

 

Pokud dosáhl během svého života všeho, čeho chtěl a dostatečně se vyřádil, nenastávají větší problémy. Horší je to v opačném případě. Začne si užívat života plnými doušky a bude se snažit všechno, co v životě nestihl a neprožil, zvládnout nyní.

Svět muže - další zajímavé články pro muže i ženy

Obydlení Marsu - fakt nebo fikce?

Televizní reklamy a jejich vliv na člověka

Ideální hospoda pro správné chlapy

Rybaření - rybolov z břehu i bez navijáku

Nejbrutálnější zločiny historie

Je normální být nevěrný?

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Strážci Galaxie aneb Marvelovská sci-fi komedie
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies