Provokativní kráska Megan Fox

Je provokativní, sexem posedlá. V žilách jí koluje irská, francouzská a indiánská krev. Časopis FHM ji zvolil nejkrásnější ženou světa – a dvaadvacetiletá herečka a modelka Megan Fox z tohoto ocenění dokáže těžit.

Americká herečka Megan Fox při focení v prádle

Megan Fox se narodila 16. května 1986 v americkém městečku Rockwood ve státě Tennessee. Vyrůstala v chudé rodině, od svých pěti let se ale věnovala hraní a tanci. Ve třinácti už se procházela po molech.

Megan Fox jako herečka

Megane si poprvé zahrála v patnácti letech v rodinné komedii Sestry na Bahamách. Tehdy si ale diváci více všímali sester Olsenových, které měli ve filmu hlavní roli. V letech 2003 – 2004 vystupovala jako host v seriálech Ocean Ave, Co na tobě miluju, The Help a v neposlední řadě také v komediálním seriálu Dva a půl chlapa s Charlie Sheenem. Větší roli dostala v seriálu Hope & Faith. V roce 2004 si zahrála po boku Lindsay Lohan ve filmu Zpověď královny střední školy (2004).

 

Zlom v její herecké kariéře nastal až s velkolepým filmem Transformers, kde dostala jednu z hlavních rolí. Režisérem projektu byl Michael Bay, tentýž člověk, který se podepsal pod trháky jako je Pearl Barbor nebo Armagedon. Producentem byl světově známý Steven Spielberg.

 

Nejnovějším filmem je Megan Fox je Oko dravce. Dalším chystaným snímkem bude komedie Jak ztratit přátele s Kirsten Dunst a Jeffem Bridgesem v hlavních rolích.

Megan Fox válcuje světové modelky

Megan patří mezi nejžádanější světové modelky. V anketě 100 Sexy žen světa roku 2006 se umístila na 68. místě, v časopise Maxim se v Anketě nejžhavějších žen roku 2007 dostala na vynikající 18. místo. Časopis FHM ji posléze vyhlásil nevíce sexy ženou světa. Jak jde vidět, její kariéra strmě stoupá.

Mega Fox a fotky v pánských magazínech

Megan Fox se čím dál tím častěji objevuje na obálkách prestižních pánských magazínů jako jsou FHM, GQ a Maxim, kde beze studu odhaluje své tělo. Žhavé fotky s Megan jste mohli vidět i v některých českých magazínech. O Megan Fox se čte, mluví a píše a je stále nezodpovězenou otázkou, zda se bude pro některý z časopisů jednou ochotna svléknout úplně.

Megan a tetování

Megan miluje tetování. Sama je toho důkazem. Na jejím těle najdete celkem šest děl tetovacího salónu. To nejvýraznější je vepsáno na zadní části ramene – věta ze Shakespearova Krále Leara „We will all laugh at gilded butterflies“. Dále vlastní tetování s nápisem ,,There once was a little girl who never knew love until a boy broke her heart." (Byla jednou jedna malá holka, která nikdy nepoznala lásku, dokud jí jeden kluk nezlomil srdce), portrét Marilyn Monroe, kmenový symbol, hvězdu s půlměsícem a údajně také jméno Brian v podbřišku.

Megan Fox miluje sex!

Megan Fox přiznala, že je sexem přímo posedlá a že by raději celý den strávila milováním než jít ven. Prohlásila také, že by si ráda užila s kolegyní Angelinou Jolie. A jak je to s Meganiným přítelem? Po rozchodu s hercem Brianem Austinem Greenem (tetování se jménem přítele se opravdu nevyplatí) ze známého seriálu Beverly Hills se šušká, že její srdce nyní patří kolegovi z Transformers i Eagle Eye Shia LeBeoufovi. Teprve čas ukáže, kde je pravda..

Poznejte další sexy celebrity:

Carmen Electra versus Pamela Anderson

Monica Belluci – hojně opěvovaná italská bohyně krásy

Kelly Clarkson - nadějná hvězda Ameriky

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Victoria Silvstedt – švédská sexbomba

Sexy modelka Bar Rafaeli

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Comeback božské Angeliny??
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies