Nahá Adéla Gondíková

Herečka, moderátorka a v neposlední řadě také tanečnice Adéla Gondíková, není ve světě showbussinesu žádným nováčkem. Tato kráska si získala své fanoušky díky mimořádnému talentu a svým sexy křivkám. Přečtěte si o ni více informací.

Herečka Adéla Gondíková na černobílé fotografii ve spodním prádle

Ze života Adély Gondíkové

Adéla Gondíková se narodila 19. srpna 1973 v Sokolově. Absolvovala pražskou Státní konzervatoř. Můžeme ji znát z televizních pořadů, jako je například Snídaně s Novou, Go Go Šou, Rady ptáka Loskutáka (který uvádí společně se svým bratrem - Daliborem Gondíkem) či Kolotoč. V součastné době Adéla účinkuje v televizním seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Její hlas jsme mohli slyšet na rádiu Frekvence 1 čí Evropa 2 (s Daliborem Gondíkem uváděla ranní show Gondix Family). Mimo jiné hraje ve dvou divadlech - v Branickém divadle a v divadle Na Fidlovačce.

Nahá Adéla Gondíková v Penthausu a v diáři Jakuba Ludvíka

Krásu Adély Gondíkové jsme mohli obdivovat před deseti lety v pánském časopise Penthause. Zde se Adéla svlékla úplně do naha. Fotky nepůsobí vulgárně, poukazují na krásu lidského těla. Autorem fotografií je Jakub Ludvík.

Nedávno se Adéla po dlouhé době zase svlékla - tentokrát zapózovala ve spodním prádle pro Diář fotografa Jakuba Ludvíka. Nafotila lehčí akty, intimní partie halí luxusní spodní prádlo. Na černobílých fotografiích vynikne nejen sexy spodní prádlo, ale zejména dokonalé tělo Adély.

Sexy tanečnice Adéla Gondíková

To, že je tato kráska nadaná ukazuje nejen v televizi a na divadelních prknech, ale také na tanečním parketu. Nedávno se zúčastnila televizní soutěže Bailando - tančím pro Tebe. Společně se svým tanečním partnerem Danielem Šnajdrem se umístila na druhém místě. Na prvním místě se umístila Jana Gonsiorová se Tomášem Krejčířem.

Ze soukromí této sexy krásky

V roce 2009 se Adéla po šesti letech manželství rozvedla s hercem a hudebníkem Ondřejem Brouskem, se kterým má malou dcerku Nelly (*2004). V současné době je sama, spekuluje se ovšem o jejím vztahu se známým záletníkem - Jiřím Langmajerem.

Pokochejte se krásou sexy Adély Gondíkové v naší bohaté fotogalerii, kterou naleznete pod článkem.

Sexy Michaela Badinková

Nikol Moravcová - věčná nevěsta

Oskarová Markéta Irglová

Sexy Hana Svobodová

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Sexy závodnice Olga Lounová
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies