Sexy Michaela Badinková

Michaela Badinková se nejvíce proslavila rolí zdravotní sestry Aničky ve filmu Jak básníci neztrácejí naději a rolí učitelky Lenky Drápalové v seriálu Ulice.

Žena zachycena za volantem osobního vozidla

Ze života Michaely Badinkové

Michaela Badinková se narodila 25. ledna 1979 v Malackách na Slovensku. Její otec pracuje jako zámečník, matka je vychovatelkou. Má starší sestru a mladšího bratra. Michaela vystudovala Konzervatoř v Bratislavě (její spolužačkou a kamarádkou byla Zuzana Norisová) a činoherní herectví na pražském DAMU.

Patricie Solaříková - kráska z Ulice

Počátky hvězdné kariéry

Michaela účinkovala v dětském divadle Úsmev v Bratislavě, v Divadle Andreja Bagara v Nitře a nebo v Bábkovom divadle v Žilině. Svou první hlavní roli ztvárnila v pohádce Juraj Kováč. Jako host si zahrála v pražském Paláci Blaník v muzikálu Miluji tě, ale..., v divadle Pyramida v muzikálu Pomáda nebo v divadle ABC v dramatu Anna Karenina.

Její domovskou scénou je v současné době Divadlo Na Fidlovačce, kde ztvárnila například roli Eržiky v Baladě pro banditu, Káču v Divotvorném hrnci nebo Millie Dillmount v Hledá se muž. Zn. Bohatý!. Objevila se mimo jiné i v několika epizodních rolích ve filmech a v seriálech natáčených zahraničními produkcemi (například v kanadském seriálu The Immortal).

V České republice se Michaela nejvíce proslavila rolí zdravotní sestry Aničky (Veverky) ve filmu Dušana Kleina - Jak básníci neztrácejí naději a rolí učitelky Lenky Drápalové v nekonečném seriálu TV Nova - Ulice. Vidět jsme ji také mohli ve filmech Karamazovi režiséra Petra Zelenky, Trapasy, Velkofilm a v televizním seriálu To nevymyslíš.

Pro zajímavost:

Za ztvárnění role Millie Dillmount v Hledá se muž. Zn. Bohatý! byla Michaela v roce 2005 nominována na Cenu Thálie v kategorii muzikál.

Nahá Michaela Badinková v kalendáři

I když Michaela patří mezi stydlivé celebrity, přeci jen jednu výjimku udělala... Nahá a v sexy póze se objevila v kalendáři Bianco Casina, pro který se svlékla i Tereza Kostková, Ivana Jirešová, Klára Medková a další známé krásky. V kalendáři všechny pózují nahé a na sobě mají pouze šperky od Swarovského.Snímky pořídil fotograf Jakub Ludvík.

Ze soukromí této sexy krásky

Pánové, pokud máte o Michaelu zájem, tak máte smůlu. Ta je již několik let šťastně zamilovaná do svého přítele - Jana Teplého, kterému nedávno porodila dceru Evelínu. Tato kráska nemá ráda povrchní muže, falešné siláctví a hraní si na chlapa.

Sexbomba Dominika Kadlčková

Pokochejte se krásou sexy Michaely Badinkové v naší fotogalerii, která je umístěna pod článkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies