Mistrovství světa v hokeji 2014

Sotva skončila zimní olympiáda v Soči, blíží se mílovými kroky další velmi důležitá sportovní událost - Mistrovství světa v hokeji 2014. Ačkoli je situace v našem národním týmu po olympiádě značně zmatená, jedno je jisté - hrát budeme! A možná .... 

Maskot letošního Mistrovství světa v hokeji

MS v hokeji 2014 se uskuteční v běloruském Minsku a bude probíhat od 9. do 25. května. Herní systém bude stejný jako v roce 2012, což znamená že se turnaje zúčastní 16 týmů, které budou rozděleny do dvou skupin. V obou skupinách se každý tým utká s každým. Do čtvrtfinále postoupí vždy 4 nejlepší týmy, které se budou do finále probojovávat přes klasický systém "pavouk".

Mistrovství světa v hokeji 2014

Kdo si letos zahraje?

Jak už bylo uvedeno, na mistrovstrovství se kvalifikovalo 16 týmů:

Švédsko, Česko, Kanada, Slovensko, Norsko, Dánsko, Francie, Itálie, Finsko, Rusko, USA, Švýcarsko, Německo, Litva, Bělorusko a Kazachstán. 

Kde se dozvíte více informací?

Pokud chcete zjistit, které týmy budou hrát spolu ve skupině, doporučujeme navštívit webovou stránku ms-v-hokeji.cz. Zde mimo jiné naleznete také odpočítávání začátku mistrovství, takže jej nebudete mít šanci promeškat. Už nyní dne dokonce naleznete program zápasů MS v hokeji.

V průběhu celé doby trvání mistrovství budou na tomto portálu zveřejňovány podrobné informace o jeho průběhu a vývoji. Pokud tedy pracujete a nemáte čas sledovat jednotlivá utkání mistrovství světa v hokeji v televizi a nechcete riskovat problémy v práci, kdyby vás šéf přistihl při koukání online, je pro vás tento portál jako stvořený. I zběžným přečtením získáte důležité informace a bez jakohokoli rizika. 

Takže se připravte, protože za 72 dní to startuje a bude potřeba, abyste pořádně fandili! Jen tak mánáš tým šanci se umístit!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Techno a trance
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies