Lucie Vondráčková vždy dokonalá a sexy

Lucie – vždy krásná, mladá, ale také chytrá a talentovaná sexy žena. Dalo by se říci – velice nebezpečná kombinace. Někteří chlapi takovou kombinaci nezvládnou, možná proto Lucka ve vztazích zatím štěstí zrovna neměla.

Česká zpěvačka Lucie Vondráčková na své propagační fotografii

Takových sexy krásek jako je Lucie u nás zas tolik není, sotva byste je spočítali na prstech jedné ruky. Lucie sem na 100 % patří. Není jen herečkou a zpěvačkou. Umí krásně tančit, věnuje se dabingu, moderování, píše texty a je filozofkou. Řekněte, která modelka či miss tolik věcí zvládá

Lucka byla dlouho k mání, ale to už je zřejmě pasé. Podle všeho přijala žádost o ruku od přítele, hokejisty Tomáše Plekance. Ten má možnost obdivovat krásy Lucie pěkně naživo. Pro vás máme ochutnávku sexy fotek.
Ve filmu Ta třetí (postimage.org)

Moc příležitostí vidět Lucii v rouše Evině není, v pohádkových rolích to snad ani nejde. Ale přece jen se ukázala. Kde Stud i zábrany Lucka zahodila ve filmu Sowborďáci, kde odhodila veškerý svůj oděv. Její prsa můžete obdivovat i televizní inscenaci Ta třetí. Obě role zvládla skvěle, ač tvrdí, že ji tyto scény skoro děsí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Ty nejlepší gadgety pro správné chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies