Když nemůžete vylézt z postele

Jedna ponožka šedá, druhá modrá, žvýkačka místo zubní pasty a snídaně zásadně až v práci. Že to znáte taky? Pak vězte, že v tom nejste sami. Problémy s ranním vstáváním má většina z nás. Ale taky mějte na paměti, že na sexy blondýnu, kterou potkáte cestou do práce nebo v práci, to rozhodně dojem neudělá. Co s tím?

Fotografie spícího muže s ručníkem přes oči

K tomu, abyste se dokázali dobře nastartovat do nového dne, se vyplatí dodržovat několik zásad. Nemějte strach, nebudou to vždycky jen bolestné záležitosti. Uvidíte, že z postele pak vyletíte raz dva.

Brzo do postele a necpat se

Pokud chcete brzy vstávat, musíte jít brzy spát. To nám do hlavy vtloukaly už babičky a asi na tom bude něco pravdy. Když půjdeme do postele o půlnoci navíc s přecpaným žaludkem, tak to bude spíš jedna velká noční můra. Jestli chcete být ráno fit, dejte si na večeři něco lehčího a zalehněte v rozumnou dobu. Ale až se vám opravdu bude chtít spát, dřív by to smysl nemělo. Do té doby se ještě můžete věnovat jiným postelovým aktivitám. Třeba sexu...

Sex před spaním

Půhodinka či hodinka sexuálních aktivit působí jako balzám na vydatný spánek. Po takovém znovunabytí sil budete nejenže dobře spát, ale ráno se taky budete cítit zase plní energie. Ale pozor, nepřehánějte to, aby vám ještě zbyl nějaký čas na spaní.

Zapomeňte na odkládané buzení

Dělá to snad každý druhý odzápad sluncepůrce ranního vstávání. Odkládání buzení nás maximálně přivede k tomu, že nakonec opravdu zaspíme! Jen si zrekapitulujte kolikrát už jste kvůli tomu měli naspěch. Navíc si takovým přerušovaným pospáváním nijak nepomůžete. Budete jen o to víc rozmrzelí. Proto zásada číslo tři: Budík co nejdál od postele, ať nás to donutí vstát a zpátky už v žádném případě.

Najděte si motivaci

Snažte se večer najít alespoň jednu věc, na kterou se budete těšit. Ráno si na ni pak vzpomeňte. Třeba na to, že si večer u hokeje dáte jedno dobře vychlazené pivo. A jestli zrovna nebudete mít nápad, pak pro vás mohou být motivací výsledky jednoho výzkumu. Ten totiž říká, že lidé, kteří vstávají brzy, jsou obecně úspěšnější, výkonnější a mají taky vyšší platy! To už stojí za úvahu.

Zacvičte si

Ráno je nejideálnější doba pro různé sportovní aktivity. Co si třeba dát dvacet minut běhu Nebo se před prací zastavit na bazéně Pokud nejste sportu příliš nakloněni, stačí se třeba párkrát protáhnout v obýváku. I to má svůj efekt. Správná ranní dávka sportu vás vyvede z letargie.

Podle odborníků si na pravidelné vstávání může tělo navyknout už za 21 dní. To není zas tak zlé, co říkáte Tak do toho a hodně štěstí!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

První sexy fotky Vanessy Hudgens!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies