Katy Perry: z kostelové lolity sexy symbolem

Tahle děvenka s nevinně modrým pohledem je jednou z nejoceňovanějších a nejkontroverznějších zpěvaček současnosti. I když od doby, co v médiích řádí Lady Gaga, je kontroverze hodně zprofanovaný pojem. Ale zpátky ke Katy: Na hudební scéně se drží už nějaké čtyři roky, ceny sbírá jak na běžícím pásu a docela jí to sype. Že by se rodila hudební stálice?

Modelka na erotické fotografii

Jméno jako odrazový můstek

Samo že Katy Perry je pseudonym. Na svět totiž přišla před 27 lety jako Katheryn Elizabeth Hudson a jak možná víte, v Americe se už jedna celebrita tohoto jména vyskytuje – jde o herečku Kate Hudson. Takže stejné jméno, byť v jiné branži, by nemuselo dělat dobrotu.

Gospelový andílek

starsareblind.com

Pikantní na celé Katyině kariéře je hlavně fakt, že se stylizuje do role nespoutaného diblíka a vyznavačky nevázaného života, přičemž se narodila do rodiny pastora a kazatelky a až do svých 17 oblažovala věřící bratry a sestry v kostele svým gospelovým zpěvem. Ostatně ve stejném duchu bylo i její první album z roku 2001. Ale pak přišel zlom. Tím bylo o sedm let později album One of the Boys. Tady se mimo jiné posluchačům vyznává „I Kissed a Girl“ – políbila jsem dívku (nekecáš, Katy). Jen tak mimochodem, tenhle song obsadil první místo v žebříčcích patnácti zemí světa. Svůj status ikony náctiletých stvrdila i další deskou z roku 2010 Teenage Dream, kde se drží svého image a v další pecce Peacock se nám naléhavě svěřuje „I wanna see your peacock, cock, cock“.

Jak chutná úspěch

Katy sbírá jednu cenu za druhou. Už je jich tolik, že se nám je nechce ani vypisovat, takže přidáváme odkaz, kde si je můžete najít sami: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_awards_and_nominations_received_by_Katy_Perry

Za zmínku stojí to, že v Americe v popularitě válcuje i Lady Gaga, i když, pravda, na její honoráře ještě pořád nemá.

Holka, která ví, co chce

Katy platí za ambiciózní a pracovitou slečnu, takže svoje desky podporuje i celosvětovými turné a koncerty. Taky zasedá jako porotkyně v X Factorech a dalších podobných soutěžích, prostě je třeba být pořád na očích. Občas neškodí trochu šoknout měšťáky třeba postojem k homosexuálům. To se jí mimo jiné podařilo výrokem „Já umím ocenit ženskou krásu. Když vidím v časopise herečku Scarlett Johansson, říkám si, že kdyby mi chtěla vrazit jazyk do krku, rozhodně neucuknu.“ No tak to bychom chtěli být u toho. Ale abychom Katy nekřivdili, ona opravdu patří k těm, kteří podporují práva homosexuálů, a dává to najevo i ve volbách.

Anglický ex versus francouzský milenec

Rozhodně byste ještě měli vědět, že si ke svým křivkám pomohla i implantáty do svých půlek (prsa má svoje, ty se fakt povedly). Ale ani tyhle všechny přednosti ji neuchránily před krachem manželství s anglickým komikem Russelem Brandem, se kterým je momentálně v rozvodovém řízení. Katy se už otřepala a randí s francouzským modelem, který na rozdíl od jejího ex fušuje i do zpěvu. Tak, teď už o n víte naprosto všechno, takže nezbývá než ověřit si její kvality (hudební) na vlastní uši. Ochutnávku máte hned před očima, stačí kliknout.


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o svádění
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies