Jak zvýšit její sexuální libido?

Neklape vám to po několika letech společného soužití v posteli tak, jak tomu bylo dříve? Probuďte ve své partnerce opětovnou touhu a zažijte sex plný vášní. Podle statistik má s dočasně nízkým libidem během svého života zkušenost víc než čtyřicet procent žen. Poradíme Vám, jak zvýšit partnerčino sexuální libido.

muž a žena v objetí

Všechny starosti hoďte za hlavu a dejte sbohem stresu

Je jasné, že po několika letech společného žití nebude vše takové, jak tomu bylo na začátku vašeho vztahu. Chvíle pohody vystřídaly hádky kvůli práci, rodičům, domácím povinnostem a nebo třeba dětem. Také po stránce sexu tomu není jinak. Celodenní stres a rutinní povinnosti se projeví zejména u intenzity milostných hrátek. Milujete se pouze občas a nebo se nemilujete již vůbec? Výzkum provedený psychology na Harvardu v roce 2004 ukázal, že stereotyp v posteli pociťuje většina párů, které jsou spolu déle než šest měsíců. Dokážete si pak představit, jaký stereotyp to může být po 5, 10 a nebo 30 letech vztahu?

Ležíte vedle sebe v posteli a po náročném dni jste rádi, že již nemusíte nic dělat (nemluvě o sexu). Kde se ale ztratila ta vášeň, se kterou jste na začátku vztahu ulehávali do společné postele? Nenechte vášeň z vašeho vztahu vymizet a pokuste se ji společnými silami znovu oživit.

Ve studii Harvard Medical School´s Health Publications odborníci tvrdí, že zatímco muži si užívají sexu jako způsobu relaxace, ženy naopak potřebují být v pohodě, aby se do sexu mohly vůbec pustit a užít si jej. Výše uvedená studie mimo jiné doporučuje nečekat s erotikou až na konec dne, kdy už jste oba vyčerpaní. Vhodné je přesunout ji naopak na ráno, kdy máte ještě dostatek energie. Vědci navíc tvrdí, že rozsvícení svíček redukuje u žen pocit úzkosti a naladí je na sex (vhodné jsou svíčky s vůní zeleného jablka, které u žen redukují stres).

Ráno si proto přivstaňte, zapalte svíčky s vůní zeleného jablka a nastartujte nový den erotickými hrátkami. Navíc, pokud se budete sexu oddávat ráno, je větší šance, že si jej skutečně užijete oba dva a partnerka alespoň na chvíli zapomene na stres a rutinní povinnosti. Sex nikdy neberte jako rutinu! Každý sex by měl být jedinečný a měl by být lákadlem pro ten následující…

Zapomeňte na stereotyp

I po několika letech společného žití se najde důvod, proč si udělat víkend jen pro sebe... Zajímá Vás jaký důvod to může být? No přece vy dva! Sežeňte si hlídání dětí a vyrazte spolu na společný víkend. Podmínkou je, aby místo pobytu bylo na hony vzdálené vašemu domovu – pouze tak zapomenete na stereotypní myšlenky typu je potřeba udělat to či ono. Budete mít dostatek času se dále poznávat a užívat si společně strávených chvil. Sice mi někdo může namítnout, že svého partnera již dokonale zná a není důvod jej dále poznávat, ale… Každý člověk je jedinečný a s přibývajícím věkem se mění nejen vzhledově, ale také povahově. Nikdy tedy svého partnera neznáte dokonale…Nenechte si proto ujít tu šanci jej ještě lépe poznat.

Pomocníci nejen do ložnice

Kreativita je základem vášnivého sexu. Co tedy dělat v případě, že jste vyzkoušeli již všechny polohy a nic dalšího kreativního Vás nenapadá? Je jasné, že dlouholetý stereotyp se do vašeho ložnicového snažení zkrátka musí promítnout. Jak mu ale předejít? Kupte si erotické hračky, podívejte se společně na porno, které se bude líbit Vám oběma a nebo vyměňte manželskou postel za akčnější lokalitu a nebo si přizvěte do postele pomocníka. Účinným afrodisiakem může být i dobré jídlo. Pozvěte svou milou na večeři do restaurace a objednejte si něco dobrého – například pokrm s chilli papričkami, které ve Vás nastartují touhu. Upusťte uzdu své fantazie a nesetrvávejte jen u „nudné“ misionářské polohy. Život je příliš krátký na to, abychom si jej neužili plnými doušky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejbizarnější náboženství světa
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies