Jak získat zpět ztracená data?

Stalo se Vám, že jste ztratil velmi důležitá data, které jste měl uložené na počítači, CD a nebo flash disku? Nezoufejte, ještě máte šanci získat ztracená data zpět. V dnešním článku si povíme, jak na to.

Fotografie Blue-ray disku

<!-- -->

Programy pro obnovu ztracených dat - online a zdarma!

V dnešním článku si představíme programy, díky kterým můžeme svá ztracená data z počítače, CD, DVD a nebo Blue-ray disku obnovit a nebo opravit. Navíc jsou níže uvedené programy zdarma a dají se bez problémů stáhnout na internetu.

CD Recovery Toolbox - program, který dokáže získat data z poškrábaných disků

Velmi časté jsou problémy s čitelností dat na optických médiích, jako je například CD, DVD nebo Blu-ray disk. Díky programu CD Recovery Toolbox lze získat data z těchto médií (včetně poškrábaných CD) za pomoci jejich opakovaného, velmi pomalého načítání, na které se tento program specializuje. Vyzkoušejte a posuďte sami, zda-li je tento program vhodný právě pro Vás a zda-li Vám zachránil data, která jste potřeboval.

Pandora Recovery - obnoví i zašifrované soubory

Dalším bezplatným programem na obnovu smazaných dat, je Pandora Recover. Ten vyhledává a obnovuje skryté, komprimované a nebo zašifrované soubory. Navíc je schopen obnovit data i z naformátovaných disků. U smazaných souborů navíc Pandora Recovery určí i pravděpodobnost jejich úspěšné obnovy. Stačí si tedy pouze program zdarma stáhnout z internetu, nainstalovat, zvolit konkrétní oblast pro vyhledávání smazaných souborů a zadat základní kriteria pro vyhledávání (zda-li se jedná o dokument, obrázek, video, mp3).

Program Recuva dokáže obnovit emaily i neuložené dokumenty

Dalším programem online, který dokáže získat ztracená data, je Recuva. Obnoví fotky, hudbu i dokumenty z normálních či přeformátovaných disků. Dokáže obnovit také e-maily z běžných poštovních klientů (například Microsoft Outlook Express, Mozilla, atd.) a pomůže nám s obnovou neuložených dokumentů MS Word. Navíc tento program dokáže zlikvidovat nepotřebná data.

Avira AntiVir Rescue systém - pomůže při problémech s nastartováním operačního systému

Máte problém s nastartováním operačního systému u svého počítače? Pokud ano, může nám pomoci Avira AntiVir Rescue systém, který díky svým nástrojům dokáže nejenom obnovit přístup k datům na pevném disku, ale také zlikvidovat nežádoucí virovou infekci a obnovit operační systém. Program si stačí stáhnout, vypálit na CD a nebo DVD a v případě potřeby jej použít.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Helmut Newton – umění, nebo porno?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies