Jak překonat stres ze svatby?

Váš svatební den se blíží mílovými kroky a vy máte strach, jak to udělat, aby proběhl bez větších komplikací? Máme pro vás několik rad, které vám pomohou zbavit se tohoto nepříjemného stresu.
Snubni prstynky
Pokud v sobě nosíte smíšené pocity z nadcházejícího svatebního dne, je to naprosto v pořádku. Věřte, že i vaše vyvolená si neví rady a zmítají se v ní pocity štěstí, ale i obavy z toho, aby nedošlo k nějaké nepříjemné komplikaci, která by mohla váš velký den znepříjemnit.

Svatební přípravy

Kolem svatby je třeba zařídit spoustu záležitostí, které jsou často zdlouhavé a nudné. Pokuste si se svou nastávající manželkou rozdělit úkony, které zajistíte vy a které ona. Vezměte si na starost třeba svatební koláče. S trochou snahy se vám určitě podaří přesvědčit maminku nebo tchýni, aby koláče upekla. Pak si nikdo nebude moct stěžovat, že koláčky nejsou „jako od maminky“. Jestli vám přítelkyně důvěřuje a znáte trochu její vkus, postarejte se o snubní prstýnky. K tomu vám postačí jen zjistit velikost prstýnku, které vaše přítelkyně nosí. Další důležitou věcí je svatební oblek.

Říká se, že vidět šaty před svatbou přináší smůlu, ale vaše nastávající žena vám jistě naznačí alespoň jejich přibližný střih a barvu. Od těchto informací se lehce odpíchnete a zjistíte, jaký oblek se bude hodit. Nic ovšem nepokazíte, zvolíte-li oblek v černé, popřípadě šedé barvě. Další záležitostí, kterou hravě zvládnete, jsou svatební oznámení. Pokud zrovna nevládnete originalitou, svatební agentury, ale i grafická studia vám nabídnou nespočet návrhů na oznámení, mezi kterými si jistě vyberete to své. Nezapomeňte, že v jednoduchosti je krása, a v tomto případě to platí dvojnásob. Pokud myslíte, že toho zvládnete ještě více, poraďte se o tom se svou nastávající, která vaši snahu jistě ocení.

Domácí zkouška nanečisto

Není výjimkou, že ženich nebo nevěsta mají obavy z průběhu samotného svatebního dne. Pokud máte vy nebo vaše snoubenka strach z obecenstva, který bude umocňovat vše komentující tchýně nebo nepřející sestřenice z pátého kolena, udělejte si doma malou zkoušku nanečisto. Postavte se doprostřed pokoje a představte si, že stojíte před oddávajícím. Pokuste se soustředit pouze sami na sebe a cvičně si nasadit prstýnky. Jestli se vám ruce třesou už teď, budete si tuto zkoušku muset ještě párkrát zopakovat.

Co takhle polibek? Nejlepší volbou bude něžný, krátký polibek, kterým vůbec nic nezkazíte. Můžeme-li vám poradit, nezavírejte při něm oči. Nechcete přece, aby vaše protivná sestřenice ještě pár let vyprávěla vaši „srážku nosů“ pro pobavení všech známých i neznámých. Další dilema často vyvolává společný, novomanželský tanec. Nejste-li zrovna tanečník, pro svůj první tanec můžete zvolit pomalou hudbu, na kterou si zatančíte ploužák. Budete originální, romantičtí a navíc se vám dostane příležitosti dát manželce pěkně mokrý francouzák, na který jste si při obřadu před desítkami očí netroufl.

Svatba - s chutí do toho!

Nezapomeňte, že váš svatební den je tu hlavně pro vás a vaši nastávající. Pokuste se uklidnit, soustředit a užít si jej tak, abyste na něj mohli společně ještě dlouho rádi vzpomínat.

Holandsko "po chlapsku"

Vzhůru do pivních lázní !

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Dragster – adrenalinová zábava pro chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies