Nespoutaný Sébastien Chabal

Francouzský rugbysta Sébastien Chabal je pro své spoluhráče postrachem, pro muže opravdovým vzorem a pro ženy sexy idolem.

Herec Sébastien Chabar drží v ruce malé dítě

Na ragbyovém hřišti nezná bratra

Anesteziolog, bestie, čistič, jeskynní muž, kanibal, řezník, zvíře… Tak to jsou jen některé přezdívky, které dostal rugbysta Sébastien Chabal od svých spoluhráčů a fanoušků. Jak jste si určitě všimli, tak ani jedna z nich není lichotivá. Přezdívky si zasloužil díky svému stylu hry, rozhodně to totiž není žádný troškař. Že jde do toho naplno, svědčí nejen jeho vražedný pohled směřující k soupeřům, ale také po střetu s ním na zemi ležící hráči. Neuvažuje nad následky, ale zaměřuje se svůj cíl – tedy vyhrát! Své soupeře „pouze“ neskládá na zem, nýbrž je rychle, tvrdě a hlavně účelně sejme. Srážka s ním by se dala přirovnat ke srážce s autem, případně s autobusem v menší rychlosti…

Sébastien Chabal v akci

V soukromí je to kliďas

Málokdo by po takovém představení Sébastiena Chabala věřil, že v soukromí je to kliďas. Ale je to tak! Své ví o tom jeho současná žena Annick, která jej vnímá jako milého, pozorného, velmi citlivého a uzavřeného muže. Její slova a pevná rodinná pouta potvrdil svým odchodem z Anglie a návratem do své rodné země – Francie.

Vizáž ala jeskynní muž

Pokud jde o zevnějšek Christiana Chabala, rozhodně se o něm nedá říct, že by to byl nějaký upravený hezounek z reklamy na sportovní obuv a nebo něco podobného. Zarostlý obličej, dlouhé vlasy a brutální pohled z něj dělají atypického sportovce. Když si navíc představíme jeho výšku 192 centimetrů a váhu, která se pohybuje od 106 do 115 kilogramů, tak má z tohoto borce většina chlapů respekt a rozhodně by se s ním do žádné bitky nepouštěla. Nemuselo by to totiž pro ně dopadnout dobře… Zajímavé je, že i přes svůj „jeskynní vzhled“ má Sébastien Chabal mnoho fanynek. Francouzské ženy jej zvolily nejvíce sexy hráčem jednoho mistrovství světa.

Sébastien Chabal - sexy idol

Pro zajímavost

Francouzský ragbista Christian Califano o Sébastienovi Chabalovi tvrdí, že má ruce tak dlouhé, že díky nim zhasne světlo přímo z postele, aniž by potřeboval k tomu vypínač. Prostě vyšroubuje žárovku a je to…

Svou energii vybíjí Sébastien Chabal zejména na hřišti. Přesvědčit se o tom můžete v následujícím videu:

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Odvázaná Britney Spears
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies