Samuraj.cz

Eva Longoria – všehoschopná žena v domácnosti

del.infe del.infe

Už jste někdy podezřívali své rodiče, že jste adoptovaní? Eva Longoria měla důvod. Jediná ze čtyřech dcer má černé vlasy, oči i pleť narozdíl od ostatní blondýnek s modrýma očima. Již brzy se nám představí i v hollywoodském trháku Sentinel.

Eva Longoria – životopis - mexičanky vládnou!

Narozena 15. března 1975 v Texasu, americká filmová a hlavně seriálová herečka. V posledních letech uznávaná modelka, která se objevuje jak v reklamních kampaních různých společností, tak v mnoha mužských magazínech. 

Eva Longoria - životopis - dětství

Její rodiče jsou američané mexického původu. Katolíci. Je nejmladší ze čtyřech dětí, samých dívek. Jako jediná z nich má tmavou barvu kůže, tmavé oči i vlasy. Všechny její sestry jsou blondýnky s modrýma očima a světlou pletí. Eva dlouho podezřívala rodiče, že ji pouze adoptovali, právě kvůli tomuto rozdílu. Vždy byla také považována za nejošklivější z nich.

Eva Longoria - životopis - kariéra a seriály

Její první televizní role přišla, když hostovala v několika dílech známého seriálu Beverly Hills 90210. To byly ovšem jenom první krůčky, které vedly ke dveřím zvaným Mladí a neklidní, kde se Eva usídlila na dva roky. V roce 2003 přeběhla k detektivnímu seriálu Dragnet. Toto angažmá nemělo dlouhého trvání a Longoria hledala něco, co by jí opravdu vyneslo na vrchol. Lanovou dráhou se v jejím případě stala role všehoschopné ženy v domácnosti (ovšem je třeba si uvědomit, že měla spoustu kuchyňských pomocníků, kteří jí ušetřili spoustu práce...).

 

Eva Longoria a seriál Desperade housewives

Ve volném překladu by se totiž dal název přeložit právě jako Všehoschopné ženy v domácnosti. Jak sama říká: „Už ve chvíli, kdy jsem si přečetla scénář, věděla jsem, že tohle budě něco speciálního. Tvůrce show se mě zeptal, co si myslím o rukopisu jako celku. Odpověděla jsem, že nemám ponětí, protože jsem přece četla jen moji část. Zasmál se a řekl mi, že mě bere. Moje odpověď mu přesně seděla ženu, která měla hrát Gabriellu.” Tuto roli opravdu získala a zatímco první rok byl její plat za díl pouhých 30 000 dolarů, druhá, ještě úspěšnější série jí vynesla částku více než osmkrát vyšší.

 

 

Eva Longoria a filmy

Zahrála si v několika snímcích, které velmi rychle skončily v propadlišti dějin. Šlo o samé propadáky. První role, která snad bude stát za zmínku, přijde letos v zimě či příští rok na jaře a to ve snímku Sentinel. Jejími kolegy se staly takové hvězdy jako Michael Douglas a Kiefer Sutherland, takže uvidíme, jestli si Eva konečně polepšila. Vzhledem k tomu, že její otec je vášnivý lovec a svou dceru k tomuto koníčku vždy vedl, Longoria si údajně na střelnici vedla lépe než oba výše zmínění.

 

 

Eva Longoria – pózovat nahá? Ne-e.

Longoria patří k modelkám, které propůjčily svou tvář reklamní kampani kosmetické společnosti L´Oreal. Jednou z jejich hereckých kolegyň u stejné značky je například Scarlett Johansson či u ní kdysi působila Milla Jovovich.

 

 

Eva Longoria – triviality a drby

 

dva roky byla vdaná za herce Tylera Christophera, v současné době chodí s basketbalistou Tony Parkerem a v roce 2007 to vypadá na další svatbu… podle rozhovoru pro časopis Rolling Stone má Eva slabost pro vibrátory; od té doby od svých fanoušků jiný darek nedostává má titul bakaláře v oboru Kineziologie (studium mechaniky pohybu těles) je velmi dobrá střelkyně Eva Longoria – citáty Nesouhlasím se všemi těmi hranicemi, které si kolem všeho dáváme. Ženy neustále shazují muže pro různé hlouposti – moc mladý, moc starý, špatný účes. Dejte chlapovi šanci a třeba vás překvapí. Já byla rozhodně se svým výběrem vždy spokojena a vždy mě dokázali příjemně překvapit. A že jsem vždycky měla možnost výběru. Jsem jedna z těch, které zkrásněly až věkem. Můj úspěch přišel až kolem mých třiceti let, ale jsem spokojená, že to takhle dopadlo, protože když nemáte všechno okamžitě, více si toho budete vážit. Na světě jsou mnohem krásnější ženy, než jsem jsem já. Hned můžu vyjmenovat deset.

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.