Adriana Lima - brazilská kráska

Brazilská kráska Adriana Lima. Národnostní směs tak sexy a tak žádaná, tu nelze nalézt u žádné jiné národnosti. Adriana Lima patří mezi pět nejdražších krásek světa a v modelingu září svou vyjímečností.

Adriana Lima

Adriana Lima - esence všech ras v jedné ženě

Adriana Lima, pocházející z Brazílie, se narodila 12. června 1981 v Salvador de Bahia. Díky portugalsko-japonsko-indické národnosti se můžete dívat na exotickou krásku s mírami 85-59-85. Adrianin pohled vás doslova uhrane díky pronikavým zeleným očím a černé vlasy dají jejímu sex-apealu ještě více vyniknout. Jistě nejen díky její výšce 178 cm zastupuje modelku se zvučným jménem světoznámá modelingová agentura ELITE.

Adriana Lima, Karolína Kurková a Gisele Bundchenová - co mají společného?

V květnu letošního roku představily krásky s hvězdnými jmény novou vůni od značky Victoria’s Secret „Dream Angels Heavenly”, která doplňuje tzv. Andělskou řadu. Adriana Lima, Gisele Bundchenová a Karolína Kurková pózovaly, nejen pro fotografy, s andělskými křídly po vzoru řady značky Victoria’s Secret. Symbolika opravdu vystižná - výtěžek z aukce, kam křídla později směřovaly, byl darován do nadačního fondu na pomoc dětem.

Komu Adriana Lima vděčí za úspěchy?

Po první velké kampani, pro Anna Molinari, byla Adriana Lima zahrnuta nabídkami a během pár měsíců se dostala do elitního klubu nejžádanějších modelek na světě.
Adriana Lima tvrdí: „Jsem krásná po matce, navíc jsem zdědila výborně fungující metabolismus, takže se ani moc nemusím hlídat”. Adriana také přiznává: „Pravidelně jsem naposledy cvičila na střední škole mám výčitky svědomí, když se mne na sport někdo zeptá”.
Ovšem pohyb je Adrianě blízký v podobě capoeiry (brazilského bojového umění), kde se prolínají prvky tance a rituálních pohybů. A jak je vidět, tělo Adriany Lima více pohybu a sportu zatím nepotřebuje.

Krásná tvář a tělo Adrianu živí

Adriana je součástí mnoha kampaní po celém světě. Úspěch slavila již ve třinácti letech, kdy získala titul Ford Supermodel. Její tvář zdobí titulní stránky exkluzivních časopisů, proslavila ji kampaň pro Guess, French Connection a výjimkou nejsou ani přehlídky pro Ralpha Laurena, Christian Lacroix nebo proslulý Chanel.

Adriana Lima a Lenny Kravitz

Vztah nebo jen krátký románek? Zasnoubení sice proběhlo, ale nemělo dlouhého trvání. Adriana Lima jednoduše nemá na milostné vztahy čas. Jde si cílevědomě svou cestou a dává přednost kariéře. Zkrotí vůbec někdo její temperament?
 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější tanečnice nahoře bez
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies