Autopůjčovny – auta, která nestárnou

Nejlepším řešením, jak si nekupovat auto a přece jen ho využívat, je si ho půjčit. Ovšem i v tomto případě platí ono pravidlo o dvojím měření a jednom řezání. Na co byste si měli dát při pronájmu auta pozor? To vám povíme. Ale určitě existuje autopůjčovna, kde si můžete auto s klidným svědomím zapůjčit.

Přední pohled osobního automobilu

Autopůjčovny – vozidlo na pár dníwww.agile.cz

Půjčit si auto je obzvlášť výhodné, když letíte nebo jedete do vzdálenějšího města a je nemožné, abyste si vzali s sebou své nebo firemní vozidlo či automobil jednoduše nevlastníte vůbec a chcete ho využít pro pracovní či cestovatelské účely.
Mnohdy se půjčení auta vyplatí více, než cestovat vlaky a autobusy i při využití slev. Počítejte však s tím, že doba pronájmu je většinou minimálně 24 hodin, je tedy třeba dobře si naplánovat, jak nejlépe tento dopravní prostředek využít.

Autopůjčovny – kdo

Najděte si všechny autopůjčovny, který by v daném místě připadaly v úvahu. Neorientujte se pouze podle ceny, zjistěte si dopředu (pokud je to možné) i informace o dalších aspektech pronájmu. My doporučujema autopůjčovnu Praha.

Autopůjčovny – kdy

Vysondujte nejen kdy mají jednotlivé autopůjčovny svou otevírací dobu, ale jestli je možné, domluvte se i na postupu, když otevřeno nebude.
Pozjišťujte, jak byste se měli zachovat v případě problémů mimo provozní hodiny.

Autopůjčovny – co dělat v případě poruchy, havárie a jiných obtíží

Ujasněte si, jaký postup půjčovna uplatňuje v případě vámi zaviněné nehody i v případě, pokud nejste viníkem. Zeptejte se na možnost přistavení náhradního vozidla, dojde–li k poruše nebo nehodě a především, zda se tato náhrada nějak dotkne vaší peněženky. Důležité je také, u jaké pojišťovny je autopůjčovna registrována, souvisí to s úrovní asistenčních služeb.

www.agile.czJak často provádějí autopůjčovny prohlídku svých vozidel

I tuto záležitost byste měli mít na mysli. Jedná se přece jen o to, že chcete s autem jezdit, ne věčně čekat na opraváře. Rovněž se dohodněte, jak by případná oprava probíhala a v jaké lokalitě ji lze zajistit.

Autopůjčovny – co za to

A v neposlední řadě si pečlivě vyptejte na cenové podmínky, co budete muset zaplatit, ale i na slevy a třeba i to, kdy se do vašeho pronájmu započítává další den.

Autopůjčovny by měly ušetřit vaše peníze a starosti s dopravou

Vybírejte pečlivě a srovnávejte několik firem, abyste později nezjistili, že by se vám vyplatilo vzít si své vlastní auto. Abyste auto neponičili, bezpečně upevněte také svého zvířecího mazlíčka.

Tak už jste se i vy rozhodli, že si auto půjčíte Zkuste to s www.agile.cz.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Porno a média spolu v posteli
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies