Zvolte nejvíce sexy zprávařku!

Která zprávařka je podle Vás nejvíce sexy? Lucie Borhyová, Michaela Ochotská, Renáta Czadernová, Kristina Kloubková a nebo Světlana Zárubová? Hlasujte v naší anketě a pokochejte se jejich krásou v naší bohaté fotogalerii.

Fotografie českých televizních moderátorek Michaely Ochotské a Lucie Borhyové

Lucie Borhyová

Lucie je díky své kráse a obrovskému talentu na zpravodajském postu TV Nova stálicí. I přes krátkou přestávku, ve které stačila porodit svému příteli syna, měla své místo ve zpravodajství jisté. V posledních letech se řadí nejen na první příčky nejoblíbenějších žen v televizi, ale také na první místa žebříčku nejvíce sexy Češek.

 

Michaela Ochotská

Z Míši se s postupem času stala uznávaná zprávařka, která pomyslně šlape na paty své kolegyni ze zpravodajství TV Nova, Lucii Borhyové. Během studia na Vysoké škole veřejné správy a mezinárodních vztahů v Praze si stačila Míša zahrát roli Ediny v oblíbeném seriálu Pojišťovna štěstí a nechat se vyfotit pro pánský magazín Playboy. Také vztah s Tomášem Ujfalušim pomohl této sexy krásce ke slávě. V současné době je volná a hledá bohatého partnera. Pánové, máte zájem?

 

Renáta Czadernová

Rodačka z Frýdku – Místku začínala jako asistentka v pořadu Bludiště, odkud se díky stáži ve zpravodajství ČT a pořadu Extra na TV Prima, dostala až k moderování televizních novin na TV Nova. Málokdo ví, že se tato sexy kráska zúčastnila prestižní soutěže krásy - Miss ČR, ve které v roce 2006 získala titul druhé vicemiss. Navíc Renáta myslí i na zadní vrátka, proto studuje na Univerzitě Karlově.

Světlana Zárubová

Tuto sexy krásku, jenž vystudovala Právnickou fakultu UK, můžeme pravidelně vídat na TV Prima, kde moderuje hlavní zprávy. Předtím pracovala jako redaktorka České televize. Po rozchodu se sportovním redaktorem ČT Robertem Zárubou, se kterým má syna, se naplno věnuje práci a charitativní činnosti. Pánové, pokud byste měli o Světlanu zájem, máte smůlu, protože je v současné době šťastně zamilovaná.

 

Kristina Kloubková

Kristina Kloubková vystudovala Taneční konzervatoř v Praze, obor klasický balet. Od tancování v muzikálech se s postupem času dostala až k moderování odpoledních televizních novin na TV Nova, které moderuje společně s Renátou Czadermovou. 7 let žila se zpěvákem Romanem Vojtkem, poté se provdala za rockera Alana Bastiena, se kterým se nyní rozvádí. Jejím současným přítelem je režisér Filip Renč.

 

Která zprávařka je podle Vás nejvíce sexy? Lucie Borhyová, Michaela Ochotská, Renáta Czadernová, Kristina Kloubková a nebo Světlana Zárubová? Hlasujte v naší anketě, která je umístěna vpravo!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

SOUTĚŽ o parfém Calvin Klein ENCOUNTER
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies