Zvolte nejvíce sexy českou moderátorku!

Zvolte nejvíce sexy moderátorku Magazínu Samuraj! Stane se jí Kateřina Kristelová, Iva Kubelková, Diana Kobzanová, Michaela Ochotská, Hana Mašlíková, Eva Aichmajerová a nebo Lucie Borhyová? Více informací naleznete ve článku. Nenechte si ujít velkou fotogalerii výše uvedených sexy českých moderátorek!

Fotografie tří českých moderátorek

Kateřina Kristelová

Kateřina se narodila 21.listopadu 1979 v Táboře.. Tuto velmi svéráznou a výstřední moderátorku jsme mohli poprvé shlédnout v hitparádě T-Music, kterou uváděla. Nyní ji můžeme vídat na televizní stanici Óčko v pořadu Space Night Inn a na TV Stream. Od září budeme moci Kateřinu vídat v novém lifestylovém pořadu na TV Barrandov.

Kateřina Kristelová se opět svlékla

Pořad Space Night Inn s moderátorkou Kateřinou Kristelovou

http://www.youtube.com/watch?v=WuGXGPr4CZ

Iva Kubelková

Iva Kubelková se narodila 7. května 1977 v Písku. V současné době je její hlavní náplní práce modeling a moderování různých společenských akcí, coby moderátorka patří Iva mezi ty nejvyhledávanější. K těmto aktivitám se jí skvěle daří zvládat roli dvojnásobné matky. Již dlouhou dobu žije se svým partnerem Ladislavem Doležalem.

Iva Kubelková - vyvolená vicemiss

 

Iva Kubelková moderuje také pořad Sama doma

 

Diana Kobzanová

Diana Kobzanová se narodila 24. března 1982 v Neuburgu (Německo). Svou hvězdnou kariéru nastartovala vítězstvím v prestižní soutěži krásy - Miss ČR, kterou se stala v roce 2001. Titul jí ovšem po nafocení erotických fotek pro časopis Leo odebrali. V současné době pracuje Diana jako moderátorka Frekvence 1, kde má svůj vlastní pořad a také v televizi Óčko. Diana moderovala reality show Vyvolení.

Sexy Diana Kobzanová - od skandálu s erotickými fotkami až po současnost

V pořadu Inbox zpovídala Diana Kobzanová herečku Ivu Pazderkovou

 

 

Michaela Ochotská

Během studia na Vysoké škole škole veřejné správy a mezinárodních vztahů v Praze si stačila Míša zahrát roli Ediny v oblíbeném seriálu Pojišťovna štěstí a nechat se vyfotit pro pánský magazín Playboy. Rázem se tak s ní stala TOP celebrita. Z Míši se s postupem času stala uznávaná moderátorka, která pomyslně šlape na paty své kolegyni ze zpravodajství TV Nova, Lucii Borhyové.

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

 

Michaela Ochotská měla původně zastoupit Lucii Borhyovou, ve zprávách už ale zůstala

 

Hana Mašlíková

Trosečnici Hanku Mašlíkovou prý už unavuje, že se na ni muži dívají jen jako na sexuální objekt. Důležitější pro ni je, když někdo ocení její inteligenci. Hanka je moderátorkou nejen společenských akcí, ale také primáckého pořadu Sexy šance. My si Hanky ceníme jako moderátorky a proto ji také zařazujeme do našeho žebříčku nejvíce sexy českých moderátorek.

Nejvíc sexy ženy českého showbusinessu


Hana Mašlíková moderuje nejvíce společenské akce

 

 

Eva Aichmajerová

Eva Aichmajerová se v poslední době z televizních obrazovek vytratila, života si i tak užívá naplno. Eva se stále věnuje svému oblíbenému moderování různých akcí. Navíc je nyní velmi šťastná po boku svého přítele Reného, se kterým tráví většinu volného času. Eva Aichmajerová  v současné době očekává narození svého prvního potomka.

Eva Aichmajerová - sexy kráska s jižanským vzhledem

 

Pořad Inbox tentokrát s moderátorkou Evou Aichmajerovou

 

Lucie Borhyová

Lucie Borhyová je velmi úspěšná a sexy moderátorka, kterou můžeme pravidelně vídat na televizních obrazovkách. Tato žena se řadí v posledních letech nejen na první příčky nejoblíbenějších žen v televizi, ale také na první místa žebříčku nejvíce sexy Češek. Se svým přítelem Nikem má syna, který se narodil v roce 2008.

Sexy Lucie Borhyová - slavná a úspěšná ...

Připomeňme si začátky moderování Lucie na TV Nova

 

 

Která z výše uvedených moderátorek je nejvíce sexy? Diskutujte pod článkem! Hlasovat můžete také v naší anketě, která je umístěna vpravo.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Marika Šoposká – nová tvář českého filmu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies