Zvolte nejvíce sexy českou herečku

Zvolte nejvíce sexy českou herečku do 30-ti let. Která se Vám líbí nejvíce? Veronika Nová, Nikol Štíbrová, Patricie Solaříková, Tereza Voříšková, Ester Geislerová – Kadlecová, Sandra Nováková a nebo Martha Issová?

Fotografie ženy s detailem na její oči

Veronika Nová

Veronika Nová v současné době ztvárňuje postavu Sylvy Petrové v seriálu Ordinace v růžové zahradě. A právě díky této roli začala její herecká kariéra stoupat strmě vzhůru. Nedávno nafotila smyslné fotografie (kde ukázala i své vnady) pro nový kalendář jednoho nejmenovaného kasina.

Více o Veronice Nové se dozvíte ve článku ZDE>

Nikol Štíbrová

Nikol Štíbrová se proslavila zejména rolí dospívající dcery Kateřiny Brožové v seriálu Pojišťovna štěstí a sexy fotkami v magazínu Playboy. Účinkovala také v několika zahraničních reklamách a nadabovala několik dětských rolí. V roce 1999 se zúčastnila soutěže Miss Aerobic, kde získala titul první vicemiss. V současné době dostala nabídku pracovat jako redaktorka pro časopis Spy.

Více o Nikol Štírové se dočtete ve článku ZDE>

Patricie Solaříková

Před kamerou se Patricie objevuje od svých 9-ti let, kdy vyhrála konkurz v ČT na moderování pořadu pro děti - Návštěvy paní Hudby. Zahrála si také v několika zahraničních reklamách. V současné době můžeme tuto sexy krásku vídat pravidelně na televizních obrazovkách v seriálu TV Nova Ulice, kde hraje dospívající dceru Terezy Brodské.

Více o Patricii Solaříkové se dočtete ve článku ZDE>

Tereza Voříšková

Absolventka Pražské konzervatoře, hudebně dramatického oboru, se poprvé proslavila již v 8-mi letech - objevila se ve videoklipu skupiny Lucie - Medvídek. Od té doby uběhlo spoustu času a z Terezy se stala krásná dospělá žena, která nenechá chladným žádného muže. Vidět jsme ji mohli v komedii Bobule a Bobule 2, Místo v životě, Trapasy, Soukromé pasti a mnoha dalších seriálech a filmech.

Více o Tereze Voříškové se dočtete ve článku ZDE>

Sandra Nováková

Tato sexy herečka se stala populární především díky seriálu „Bylo nás pět", ve kterém si zahrála společně se svým bratrem Adamem. Vidět jsme ji mohli také v seriálu Soukromé pasti, Ordinace v růžové zahradě (1,2), ve filmu Zakázaný člověk a Protektor a také v komediích Pusinky či Veni, Vidi, Vici.

Více o Sandře Novákové se dočtete ve článku ZDE>

Ester Geislerová-Kadlecová

Ester Geislerová není výjimečná pouze svým všestranným talentem (který mají všeobecně Geislerovi v rodině), ale také svou krásou a sexy pohledem. A toho si je také vědoma. Ester je dokonce vítězkou prestižní módní soutěže Elite Model Look. Vidět jsme ji mohli v mnoha filmech, jako například Král Ubu, Krysař nebo v komedii Snowborďáci.

Více o Ester Geislerové se dočtete ve článku ZDE>

Martha Issová

Tato sexy kráska si zahrála v několika televizních seriálech, například Hop nebo trop nebo Dobrá čvrť. Objevila se také v několika dalších televizních inscenacích. V roce 1999 excelovala ve filmu Karla Kachyni - Hanele,. Za zmínku stojí také role ve filmu Tajnosti od režisérky Alice Nelis. Martu můžeme shlédnout nejen na televizních obrazovkách, ale také na divadelních prknech.

Která z výše uvedených hereček je podle Vás nejvíce sexy? Hlasovat můžete v naší anketě, která je umístěna vpravo.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Hudba budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies