Zuzana Belohorcová - zjevení holky na pláži

Popularita Zuzany Belohorcové vzrostla nejdříve na Slovensku a poté i v České republice podobným způsobem. Její příjemný hlas a zjev totiž doprovázel erotické talk show Láskanie a Peříčko. A její dřívější fotky z pláže ji rovněž na popularitě neubraly.

Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová nahá při focení na pláži

Zuzana Belohorcová - opera přišla o zpěvačku ...

Tato blondýnka, jež je v současnosti jedním ze sexy symbolů Česka i Slovenska, se narodila před třiceti lety v Žilině a ze začátku to nevypadalo, že se její doménou stane televizní a rozhlasové vysílání.

Studovala a dokončila totiž Státní konzervatoř v Bratislavě, a to v poměrně náročném oboru operní zpěv a klavír.

... a média získala Zuzanu Belohorcovou

Ale umělecké ambice zůstaly nenaplněny, protože Zuzana se vrhla při první příležitosti po hlavě do televize. Slovenští diváci ji mohli nejdříve spatřit v roli hlasatelky a podobně jako české krásky se Zuzana Belohorcová objevila jako rosnička v počasí.

Čekala jí role moderátorky soutěže Keno, ale poté ji tvůrci dosadili do lehce erotického pořadu Láskanie, kde se mohl uplatnit Zuzanin příjemný a sametový hlas.

Česko objevuje Zuzanu Belohorcovou

Z Markízy, kde se Láskanie vysílalo, se přesunula do pořadu, který měl stejné zaměření, ale točil se pro Novu. Peříčko bylo svého času kritizováno za přílišnou otevřenost. 

Zuzana mu vtiskla něžnější tvář, což bylo dáno i tím, že pro Čechy zní slovenština vždy měkčeji a pro tento typ pořadů je jak dělaná. Navíc Zuzanu její nové angažmá bavilo, ale Peříčko se nakonec přežilo a jeho natáčení bylo zastaveno.

Velký bratr Zuzany Belohorcové

Zuzana Belohorcová se poté přesunula na rádio Evropa 2, kde měla svou talk show Zuzanight, ale v roce 2005 se vrátila prostředníctvím reality show Big Brother na slovenské obrazovky. Kromě toho se postupně dostává k hereckým rolím, jako třeba ve filmu Zostane to medzi nami.

Sexy fotky blonďaté holky na pláži

A hlavně se průběžně objevují její tu více tu méně erotické fotografie, které Zuzaně Belohorcové zajistily popularitu minimálně u mužské části populace.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější Prdelka zpátky v Praze!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies