Zuby na splátky

Toužíte po opravě či vylepšení svého úsměvu, ale svírají vás zároveň obavy, že na náročný stomatologický zákrok nemáte dostatek peněz? Není problém, v současnosti si totiž můžete nové zuby pořídit na splátky!

Fotografie zobrazující zářivý úsměv se zdravými zuby

Zdravé a hezké zuby jsou v životě velmi důležité, a to jak v osobním životě, tak v tom profesním. Ale krásný úsměv není zadarmo, při stomatologických ošetřeních, a zejména těch estetických bývá často třeba sáhnout hlouběji do kapsy. Značná část populace si je proto mnohdy nemůže dovolit.

 

Díky speciální nabídce prestižní kliniky estetické medicíny Brandeis Clinic však můžete získat zpět své sebevědomí a krásný úsměv. Nový úsměv vám totiž poskytnou na splátky. Finanční prostředky na lékařskou péči můžete získat bez nutnosti doložené výše příjmů až do částky 100 000 korun. Půjčku tak můžete splácet již od pouhých 1612 Kč měsíčně.

 

Během první bezplatné konzultace s vámi stomatolog probere, jaký zákrok je pro váš chrup ideální a stanoví jeho cenu. Samotnou smlouvu o úvěru pak můžete uzavřít během několika minut přímo na recepci kliniky. Pak už se můžete jen těšit na svůj nový, zdravý a krásný úsměv.

 

Půjčka na vánoční dárky či novou televizi se nemusí vždy zcela vyplatit. Investice do vlastního zdraví však stojí za to!

 

Proč je dobré mít krásné, zdravé zuby?

 

1. Dobrý první dojem

Ať na to máte názor jakýkoliv, je pravda, že hodnocení ostatních závisí při prvním setkání na počátečních třech vteřinách. Vliv těchto okamžiků je klíčový. A sami si můžete posoudit, na co je během tak krátké doby čas. Nejlépe zapůsobí široký, krásný úsměv, který hned svádí ke sblížení.

 

2. Dobrý celkový dojem

Důležitý je ale samozřejmě i následující dojem, v déletrvající mezilidské interakci je dokonce ještě významnější. Výzkumy personalistů prokazují, že mnohdy není hlavní obsah toho, co říkáme, ale spíše to, jak u toho vypadáme. Respektive to, jak během řeči na ostatní působíme. Pozitivně naladění lidé, kteří mají na tváři věčný úsměv, najdou snáze práci, která je navíc lépe finančně ohodnocená. Krásný úsměv je tedy důležitý nejen v osobním životě, ale i v pracovním.

 

3. Vyšší sebevědomí i lepší nálada

Když je člověk nespokojený se svým chrupem, často se tato nespokojenost odráží i na jeho náladě a sebevědomí. Jenže kdo by se usmíval, když mu v úsměvu chybí zuby, jsou jeho zuby zažloutlé nebo se mu s nimi špatně kouše. Za to zářivým úsměvem se zoubky jako perličky světu hlásíme hned dvě důležité věci: „jsem si sám sebou jistý“ a „mám nadšení pro věc“. A to se hodí nejen v práci!

 

4. Zlepšení v partnerském životě

Za nejvíce atraktivní bývá obecně považován krásný úsměv a hluboký pohled do očí. Hledáte-li partnera či partnerku, krásný úsměv se vám bude určitě hodit. Právě jím totiž můžete potenciální protějšek zaujmout natolik, že vám na první pohled propadne!

 

5. Více radosti ze života

Kdo měl někdy problém se zuby, ví o tom své. Když zuby bolí, vypadávají, někdy se přidá nepříjemný zápach z úst, člověk je z toho nešťastný. Díky komplexní revizi chrupu je ale možné se všech těchto komplikací vyvarovat.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.9 Počet: 9 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Není fotbal jako fotbal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies