Ztraceni - záhady v nitru ostrova

V zahraničí už tento seriál dlouho válcuje ostatní pořady ve sledovanosti. U nás se objeví tento podzim zásluhou TV Nova. Připravte se na napětí a mrazení v zádech bez potoků krve.

Logo k seriálu Lost

Ztraceni - kdo zůstal v troskách letadla?

Vše začíná na palubě letadla společnosti Oceanic, které směřuje ze Sydney do Los Angeles. Z neznámých důvodů se stroj ještě za letu rozpadne na dvě poloviny, které se zřítí do naprostého neznáma.

Když se přeživší pasažéři (Ztraceni) vzpamatují aspoň trochu ze zažité katastrofy, zjistí, že se nacházejí na pláži opuštěného ostrova. 

Boj o přežití „ztracených”

Když se zbylí trosečníci oklepou, zjišťují, že pro přežití se musí vydat do nitra ostrova. Tam však působí neznámé a tajemné síly, které si se Ztracenými hrají jako kočka s myší.

Celý princip seriálu Ztraceni je totiž postavený na staré dobré hororové poučce, že největší děs a strach je z nečeho, co nevidíme, ale jen tušíme. Proto ve Ztracených nehledejte potoky krve a další prvoplánové rekvizity.

Útok na nervovou soustavu - to jsou Ztraceni

Tvůrci vám během každého dílu seriálu Ztraceni budou brnkat na vlásečnice vašich nervů nastolováním otázek, záhad a tajemných znamení, se kterými se budou muset popasovat nejen seriáloví hrdinové Ztracených, ale především vaše šedá kúra mozková.

Čím více dílů vstřebáte, tím více se budete cítit - LOST. A tím více budete dychtit po rozpletení všech tajemných událostí.

Ztraceni nejen na ostrově

Kromě vnějších vlivů se před váma budou postupně odkrývat i charaktery všech trosečníků, ale to pouze tak, abyste byli ještě více napjatí a neprokoukli případné vazby a pohnutky, které ženou Ztracené do určitého jednání.

Ztraceni - začátek šílenství

Pokud už teď máte obavu, že vaše smysl nezůstanou po první sérii Ztracených naplněny, nebojte se, v USA se už začala vysílat třetí série úspěšného seriálu Ztraceni, který televizní stanici ABC vynesl mnoho nových diváků a ocenění nejen od laické veřejnosti.

Paradoxem zůstává, že jeden ze šéfů ABC byl za schválení projektu Ztraceni vyhozen, aby se poté seriál vyšvihl na špičku sledovanosti.

Ztraceni před obrazovkou můžete být už první zářijovou neděli. Těšte se!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Comeback božské Angeliny??
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies