Ztracená Evangeline Lilly

Evageline Lilly je představitelkou Kate, jedné z hlavních postav seriálu Ztraceni. Stejně jako Kate je fyzicky velmi zdatná, dokonce spolupracovala s misionáři ve filipínské džungli. Časopis Maxim jí udělil ocenění druhé nejkrásnější ženy světa.

Herečka Evangeline Lilly při svém focení

Fenomenální seriál Ztraceni (Lost)

V dnešní přeseriálované době existuje jen málo televizních počinů, které by dokázaly uchvátit tak jako fenomenální seriál Lost (Ztraceni). Seriál získal už po roce vysílání v šesti kategoriích cenu Emmy, Zlatý Glóbus za nejlepší televizní dramatický seriál, cenu Saturn Awards a mnoho dalších. V seriálu sledujeme osudy cestujících, kteří přežili pád letadla na neznámém ostrově v Jižním Pacifiku. Trosečníci mají co dělat, aby na tajemném ostrově plném záhad a nebezpečí přežili. Jednou ze Ztracených je také Kate. Působí jako silná žena s perfektní kondicí, brzy však vyjde najevo, že byla v minulosti trestána a v letadle ji převážel v poutech šerif.

Evageline Lilly a Kate – co mají společného?

Jaká je ale Evangeline Lilly, která ztvárňuje postavu Kate, ve skutečnosti? Dalo by se říci, že má se svou rolí mnoho společného. Stejně jako Kate je fyzicky velmi zdatná – věnuje se snowboardingu, sjíždí divoké řeky, leze po skalách a šplhá po stromech. Jako dobrovolnice dokonce strávila nějaký čas s misionáři ve filipínské džungli.

Život Evangeline Lilly – bojovnice za lidská práva

Evangeline Lilly se narodila 3. srpna 1979 v malém kanadském městečku. Její otec byl učitel ekonomie, matka kosmetička. Evangeline se od malička zajímala o lidská práva. Na univerzitě si jí ale všiml hledač talentů a Evangeline si začala přivydělávat jako modelka a příležitostně také jako herečka. Veškerou práci však vykonávala především proto, aby si zaplatila studia. Přestože měla za sebou teprve měsíční kurz herectví, ji tvůrci seriálu Ztraceni obsadili do jedné z hlavních rolí. Její krása a charisma zaujala také porotu časopisu Maxim, která pravidelně vyhlašuje nejkrásnější ženy světa. Evangeline Lilly získala druhé místo. Díky seriálu Ztraceni Evangeline získala nejen peníze a slávu, ale také nového přítele – Dominika Monaghana, který v seriálu hraje rockového zpěváka a bývalého feťáka (možná si jej více pamatujete jako hobita Smělmíra Brandoráda z Pána prstenů).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies