Zoe Saldana – princezna z Avataru

Modrá kráska ji ve světě proslavila. A Zoe tuhle šanci drapla za pačesy a dává o sobě vědět dál. Třeba v akční střílečce Colombiana, kde hraje hodně drsnou holku. Možná ji ani tak moc nehraje. Možná je taková i v reálu. Ostatně, sama přiznává, že pár lidem namlátila. Takže bacha, pokud na Zoe někde narazíte, radši se jí kliďte z cesty. U těhle temperamentních Hispánek člověk nikdy neví.

Černobílá fotografie ženy líčí se v zrcadle

Hispánka v Americe, Američanka v Karibiku

Už podle jména je jasné, že Zoeini předkové nepřipluli do Ameriky ani z Irska, ani ze staré dobré Anglie. Její rodina má karibské kořeny – matka pochází z Dominikánské republiky, otec z Portorika. Zoe spatřila světlo světa před 33 lety v New Jersey. Vyrůstala v Queensu v New Yorku, ale po smrti otce rodina zamířila do Dominikánské republiky, kde strávila sedm let. Zoe čekal kulturní šok. A taky šikana ze strany místních. Jenže Zoe není žádné vořezávátko, a tak jich několikrát pár ubalila. Prý po zásluze.

Z tanečního do filmového studia

Kromě občasných rvaček ji v novém bydlišti zaměstnávalo i studium tance, kterému propadla. To se jí hodilo po návratu do USA, kde svou taneční erudici zúročila roku 2000 ve filmu Center Stage (u nás se promítalo jako Tanec s vášní), kde si střihla tanečnici Evu Rodriguez.

Další role na sebe nenechaly čekat. Z filmů, které běžely u nás, stojí za zmínku Piráti z Karibiku (pirátka Anamaria v Návratu černé perly), Terminál nebo Star Trek (Uhura). A samozřejmě kultovní Avatar. Můžeme prozradit, že na spadnutí už je i pokračování Star Treku (dotáčí se) a jedná se taky o Avataru II a III. A samo že krásná Neytiri nemůže chybět.

Koho miluje

A teď něco ze Zoeina milostného života: Zoe už deset let randí s hercem Keith Brittonem. Můžete mu závidět, ale jak sama Zoe říká, v případě nějakých problémů vás Hispánka nebude tahat po soudech, ale rovnou vám podpálí barák. Možná by pro Keitha bylo lepší být bezdomovec.

Koho nesnáší

Jednoznačně chlapy, co ubližují ženským. To jí vadí hlavně v Dominikánské republice a Portoriku, kde chlap je macho, kterému občas ujede ruka. Pro Zoe je to idiot. Zoe je tak trochu ranařka, ale v jednom má jasno: ubližovat nenechá ani sobě, ani dalším příslušnicím svého pohlaví. A má recht. Suma sumárum, Zoe asi nebude zakřiknutá melancholická květinka, ale holka, která ví, co chce a dovede se o sebe postarat.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Dnešní "zbraně budoucnosti"
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies