Znáte všechny druhy ženského orgasmu?

Některé ženy mají s dosažením orgasmu problém, jiné ho dosáhnou snadno. Prý 20 - 30 % žen orgasmu dosáhnou jen velmi zřídka nebo také nikdy. Každopádně pokud chcete své partnerce tento zážitek poskytnout (a ne jen jednou), musíte se opravdu snažit. Ženám to trvá déle, takže na ně nesmíte spěchat. Ženy mohou zažít několik druhů orgasmu. Jste s nimi obeznámen?

Existuje spousta druhů ženského orgasmu - znáte je všechny?

 

Klitoridální orgasmus

 

Tento druh orgasmu jistě znáte. Klitoris je hlavním nervovým centrem ženských pohlavních orgánů. Svou partnerku zaručeně vystřelíte rovnou ke hvězdám, stačí ji jen správně dráždit klitoris. Můžete k tomu využít své šikovné prsty, ale zpočátku se doporučuje trochu je naslinit nebo použijte lubrikační gel. Použít můžete i vibrátor nebo se spolehněte na orální dovednosti a přivoďte jí orgasmus svým jazykem a ústy.

 

Vaginální orgasmus

 

Vaginální orgasmus se umístil hned na druhém místě po klitoridálním orgasmu. Jeho dosažení je náročnější a většina žen ho nemusí nikdy zažít. Pouze 15 % žen dosáhlo vaginálního orgasmu. Někdy není snadné najít onen záhadný bod G. Proto se doporučuje kombinace průniku se současnou stimulací klitorisu.

 

Bod “G”

 

Je to velmi citlivá oblast vagíny, která se nachází na přední stěně. Jak velká je oblast nebo kde je přesně umístěna - tyto údaje se mohou lišit. Ale většinou jej najdete asi 4 centimetry od poševního vchodu.

 

Bod “U”

 

Tento bod již není tak známý. Ale když řekneme, že se jedná o vchod do močové trubice, jistě už budete vědět. Nesmíte na to místo nijak tlačit, ale jemným drážděním prsty, jazykem či špičkou vašeho penisu, může v partnerce vyvolat slastné křeče.

 

Mnohonásobný orgasmus

 

Tenhle orgasmus jistě ženám závidíte. Vyvrcholit několikrát za sebou - o tom si můžete nechat jen zdát. Bohužel. Některým ženám mnohonásobný orgasmus není souzen a nikdy jej nezažijí na vlastní kůži. Musíte prostě poctivě trénovat a třeba se jednou dostaví.

 

Druhů ženského orgasmu existuje spousta a zdaleka jsme nevyčerpali všechny. Existují i další zajímavé druhy, ale o těch si povíme až v příštím článku.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Ulítnete na kiteboardingu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies