Znáte kondomy ve spreji?

Zhruba před dvěma lety se objevili zprávy o vývoji převratné novinky, na trh chtěli uvést kondomy ve spreji. Pánům odpadne výběr velikosti kondomu, protože sprejový kondom padne opravdu všem.

Detailní záběr na mužskou ruku při sprejování na nebe

Zajímavosti - kondomy ve spreji

Vědci v Německu již několik let vyvíjejí převratnou novinku, která by měla usnadnit sexuální život milionům mužů na celém světě. Jedná se o kondomy nanášené na penis sprejem. Tým okolo vědce Jana Vinzenze Krause z Institutu kondomového poradenství na projektu začal pracovat v roce 2006, kdy prohlašoval, že nový kondom bude v prodeji v roce 2008, tedy letos.

Způsob aplikace – rady, jak na to

Princip tohoto přístroje je jednoduchý. Muž zasune penis do plechovky a v okamžiku, kdy stiskne tlačítko, by se měli spustit trysky nanášející latex na penis. Zhruba po 5 vteřinách se penis zcela obalí latexem. Hlavními výhodami tohoto přístroje jsou především rychlost aplikace kondomu a jeho přesné obepnutí.

 

Nemůže už se tak stát, že by při sexu kondom zklouzl. Kondom je vyvíjen tak, aby byl vysoce odolný proti prasknutí, vrstva latexu je silná a pevná. Jak je řešen rezervoár pro sperma ovšem vědci neuvádějí. Není rovněž jasné, kolik si za unikátní plechovku se sprejem budou v obchodech účtovat.

Každý muž ho ocení

Kondom ve spreji, je sice převratným vynálezem, jeho uvedení na trh se však nejspíš poněkud zpozdí. Vědcům se zatím díky technickým problémům nedaří produkt dovést k úplné dokonalosti, navíc se objevily problémy s financováním vývoje.

 

Nechme se tedy překvapit, zda-li si někdy budeme moci koupit tuto novinku i my. Přínos speciálního spreje ocení jistě všichni muži, odpadá totiž nepříjemný výběr té správné velikosti. Kondom ve spreji padne prostě všem.

Svět muže - zajímavé články nejen ze světa sexu...

Velikost penisu – jste nad nebo pod průměrem?

Nejneuvěřitelnější sexuální rituály

Už jste zkusili bondage?

Vyzdobte si interiér akty

Kuriózní místa pro sex

Sexy těla nažhaví hudba

Jak prodloužit sex

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Záhadná úmrtí celebrit – 1. díl
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies