Znáte Ekonotebook?

Životní prostředí je v dnešním moderním počítačovém světě velmi důležitou součástí, které by se mělo věnovat dostatek pozornosti. Znáte Ekonotebook? Ne? Nyní máte možnost se s ním seznámit...

Fotografie dvou Ekonotebooků

Moderní ekonotebook od Asusu

Společnost Asus navrhla stylový a módní notebook, který je celý vyrobený z bambusu. Tento notebook se pyšní nejen svými ekologickými vlastnostmi, ale také svým netradičním a neotřelým designem.

 

Hlavním účelem této eko-řady bambusových notebooků je ukázat lidem, že i elektronika může být k přírodě přátelská a nemusí jí zbytečně zatěžovat.

Ekonotebook U5A versus ekologie

Tento ultrapřenosný notebook série U5A splňuje požadavky RoHS direktivy EU o omezení používání nebezpečných látek v elektronických zařízeních (konkrétně jde o náhradu těžkých kovů – tedy olova, rtuti, kadmia, chromu a bromových zpomalovačů hoření.

Stylový, odolný a EKO – notebook na Mount Everestu

Vybírat můžete ze dvou základních odstínů – ze světlého a tmavšího dřeva, některé notebooky z této řady jsou navíc zdobeny vyrytým motivem.

 

Nejen design je však pro společnost důležitý, samozřejmostí je i vysoká kvalita. O jeho kvalitním zpracování a dokonalém provedení svědčí účast tohoto notebooku na expedici na Mount Everest, kterou s přehledem zvládl.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o svádění
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies