Znáte chyby, které děláte v posteli?

Spousta mužů si myslí, že jsou v sexu jedni z nejlepších. Pravdou je většinou bohužel opak. Pokud se tedy opravdu toužíte stát sexuálním bohem, po kterém by toužila každá žena, vyhněte se základním chybám.

Černobílá fotografie postele s prádlem a pouty

1. Klitoris

Smutnou realitou dnešních mužů je, že netuší, kde se ten zázračný hrbolek ženského vzrušení nachází, a přestože se snaží, dráždí úplně jiné místo. Na vině však nejsou sami muži. Většina žen v této situaci neumí zareagovat, proto buď mlčí, nebo předstírají orgasmus, aby partnera uklidnily. Pokud se tato situace opakuje, dochází k dlouhodobému neuspokojení partnerky, zatímco muž si bude myslet, jaký není "mistr".

Poučení: Ptejte se a nenechte se odbýt! 

2. Samochvála

Pravděpodobně nejhorší chybou, kterou muž v posteli může udělat je, že jakmile vyvrcholí, prohlásí: "Dneska jsem byl úžasný", popřípadně: "Jsem borec". Naprostou korunu tomu dodá ve chvíli, kdy po partnerce požaduje přitakání.

Poučení: Klidně si myslete, že jste nejlepší, ale nechte si to pro sebe!

3. Nucená pochvala

Nucenou pochvalou se rozumí jakási obdoba předchozího bodu. Jakmile skončí milostný akt, ulehne muž vedle partnerky a pronese to hrozivé: "Tak co, jaký jsem byl, drahá??" 

Poučení: Hodnocení nechte na partnerce. Pokud chce, tak váš výkon okomentuje! Většina žen však dává svou spokojenost raději najevo dobrou večeří než slovně!

4. Nezájem se poučit

Spousta mužů si myslí, že jsou v sexu jedni z nejlepších, a proto se partnerky nezeptají, jak to má ráda a co by si přála, aby ji muž dělal. Že to víte sami nejlíp? Omyl!

Poučení: Nikdo z nás neumí číst myšlenky, proto pokud opravdu toužíte své partnerce splnit všechna přání a sexuální touhy, zeptejte se jí!

5. Stud

Vzrušuje vás, když vám partnerka dráždí anální otvor, nebo když se před vámi sama uspokojuje? Toužíte vyzkoušet jinou polohu, ale stydíte se partnerku požádat? Pak nečekejte, že ji to napadne samotnou. Ani ženy nejsou telepatky, i když si na to často hrají.

Poučení: Zkuste si promluvit o tom, co chcete, třeba nakonec zjistíte, že vaše touhy jsou společné!

6. Nedočkavost orgasmu partnerky

Ne, ne, ne! Proboha neptejte se partnerky na to, za jak dlouho bude, zda jí to jde a podobně! Jediné, čeho tím dosáhnete je, že zabijete její sexuální apetit a v její hlavě začnou probleskovat myšlenky o tom, že už ji nemáte rád či že je pro vás sex s ní pohou povinností, kterou si chcete rychle odbýt. Nechcete přeci končit sex hádkou.

Poučení: Snažte se vytrvat a dosáhnout oboustranného orgasmu, pokud se však uděláte rychleji, doveďte partnerku k vyvrcholení jinou cestou (např. orálním sexem).

7. Tvrdost = kvalita

Vzhedem k současným trendům si mnozí muži myslí, že "na tvrdosti záleží", proto čím tvrdší a brutálnější sex, tím lépe partnerku uspokojí. 

Poučení: Sex má více než 50 odstínů šedi, proto se na tvrdosti raději s partnerkou předem domluvte, nechete ji přece ublížit!

8. Brblání

Co dodat, někteří z vás prostě tu pusu nezavřou ani při sexu. Věřte, že není vhodné odvádět pozornost své mysli při aktu například k práci. Ani jeden z partnerů si pak sex či orgasmus pořádně nevychutná.

Poučení: Aspoň na těch pár minut zavřete ústa!

9. Sportovní zápas

V televizi běží vámi tak dlouho očekávaný sportovní zápas, ale vaše partnerka po vás právě neuvěřitelně touží? Tato situace je naprosto běžná, protože ženy potřebují neustále dokazovat, že jsou pro vás to nejdůležitější. Pokud přijmete její výzvu k milování, nepokukujte koutkem oka po výsledcích vašeho oblíbeného filmu. V případě, že by si toho totiž vaše partnerka všimla, už byste se výčitek nezbavil.

Poučení: Předcházejte těmto situacím a ty nejdůležitější zápasy si rovnou nahrávejte, nebo se odeberte s kamarády do hospody!

10. Ponožky

Většině z vás přijde naprosto normální stáhnout kalhoty, trenýrky a skočit na svou drahou polovičku v ponožkách. Naneštěstí většina žen dává při sexu přednost nahému mužskému tělu, a to včetně ponožek.

Poučení: Sundejte si ponožky ještě před tím, než začnete svou partnerku svádět!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.8 Počet: 6 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Ulítnete na kiteboardingu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies