Znáte bezdrátová sluchátka?

Také vás štve, když chcete poslouchat svou oblíbenou hudbu ze sluchátek, ale pokaždé co se pohnete, tak zavadíte rukou o kabel vašeho hudebního přehrávače? Pokud ano, máme pro vás řešení! Pořiďte si bezdrátová sluchátka!

Fotografie bezdrátových sluchátek

Nový trend? Bluetooth sluchátka!

Tyto bezdrátová sluchátka od firmy Philips přenášejí hudbu za pomoci bezdrátové technologie Bluetooth. Sluchátka jsou vyrobena z plastu dvou barev, již na první pohled jsou designově velmi zajímavá. Elegantní design sluchátek pak výborně doplňuje bezdrátový Bluetooth adaptér, který je skvěle svým provedením doplňuje. Samotná sluchátka se pyšní rozměry 145 x 151 x 60 milimetrů.

Bluetooth headset SBH6101, SBH6102, SBH6103

Bluetooth headset od Philips lze zakoupit v několika základních modelech. Model SBH6101 je určen především k použití s počítačem, model SBH6102 je vybaven Bluetooth adaptérem, který umožní bezdrátový poslech hudby na většině hudebních zařízení. Poslední model s označením SBH6103 je určen pro majitele přehrávačů iPod.

Z bezdrátovými sluchátky můžete také telefonovat

Pokud posloucháte vaši oblíbenou hudbu z mobilu s pomocí bezdrátových sluchátek a někdo vám v danou chvíli zavolá, nevadí, můžete pohotově reagovat, aniž byste museli něco někde přepínat. Sluchátko zvládne přijmutí, ukončení a odmítnutí hovoru, opakované a hlasové vytáčení. Možné je také přepojení hovoru či ztlumení mikrofonu.

Kvalitní poslech hudby něco stojí – zajímá vás cena?

Zvuková reprodukce bezdrátových sluchátek je na velmi slušné úrovni, plně srovnatelná s dražšími klasickými týlními sluchátky. Zajímá vás cena? Ta se pohybuje okolo 3000 korun.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

SOUTĚŽ o parfém Calvin Klein ENCOUNTER
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies