Život ve stylu Lamborghini

Kdo by neznal tyto černé a žluté superautomobily netopýřího vzhledu. Na cestách jsou vždy středem pozornosti. Lamborghini, to ale nejsou jen superrychlá auta. Jsou to i hodinky, parfémy, notebooky. Lamborghini, to je styl života.

Fotografie notebooku Lamborghini

O vozech značky Lamborgini si může většina z nás nechat zdát. Majitelé těchto vozů musí složit pěkný balík, aby jim Lambo mohlo říkat pane. Patří mezi ně úspěšní podnikatelé, fotbalisté, celebrity. Lambo vlastní např. David Beckham, zpěvačka Pink nebo náš český fotbalista Tomáš Řepka. Majitelé těchto bouráků jsou milovníky rychlých aut, kterým dělá zatraceně dobře být středem pozornosti.

Žijte ve stylu Lamborghini!

Normální pozemšťan jen těžko našetří na superautomobil značky Lamborghini. Svůj sen si ale můžete splnit alespoň částečně – v této značce se totiž vyrábí i notebooky, pouzdra pro iPod, hodinky, toaletní vody nebo třeba peněženky.

Notebooky Lamborghini

Díky spojení firem Lamborghini a počítačové firmy ASUS vznikly dva naprosto luxusní notebooky – ASUS Lamborgini VX1 a ASUS Lamborghini VX2. Stejně jako skutečné Lamborghini jsou oba kousky k dostání v černé nebo žluté barvě. Sportovní vzhled podtržený zrcadlově lesklým povrchem a vysokým výkonem jsou tím pravým ztělesněním Lamborgini stylu. Také cena těchto notebooků je v pravém Lambo stylu – okolo 90 tisíc korun.

Hodinky Lamborgini

Luxusní hodinky z kolekce Tonino Lamborgini dají vašemu okolí znát, že máte styl. Hodinky jsou vyrobeny z nerez oceli, s datumovkou, často také s chronografem. Jsou vodotěsné, s kovovým páskem. Cena se pohybuje okolo 5 000 Kč.

 

Jak voní Lamborgini?

Vyznáváte luxus a rychlou jízdu, umíte si život užívat? Váš postoj pak nejlépe vyjádří toaletní voda Lamborgini. Za koktejlem citrusu, dřeva a koření se otočí každá žena.

Lamborghini doplňky

Pod jménem Lamborgini najdete i pouzdra pro iPod, vysoce kvalitní, z černé, šedé nebo béžové kůže. Stejně kvalitní jsou pouzdra pro fotoaparáty. Lamborgini jsou také luxusní pera, tašky, pánské peněženky. Lamborgini, to je luxusní styl bez hranic.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Rytmusovy zlatokopky - tlachy nebo realita?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies