Žhavé trendy v oblékání na jaro 2011

Na módu se většinou chytají jenom ženské, možná to dělají proto, aby získali váš obdiv. Ale chcete-li právě vy, pánové, ženské oko zaujmout, nechejte se inspirovat novými módními trendy pro jaro letošního roku. Zahoďte zimní bundy a kabáty, je čas vystavit vaše vypracované těla na obdiv a věřte, že jarní módní trendy jsou pro to jako stvořené.

Fotografie muže, který pózuje na zemi

Jaro 2011 – nový styl pánské módy

Pánské módě se nevěnuje zdaleka tolik pozornosti jako módě dámské. Pánské trendy se ani příliš často nemění. Ale rok 2011 je jiný, přináší spoustu novinek, které se netýkají pouze obleků a formálního oblečení. Vypadá to, že se dámy mají na co těšit.

Jaké jsou tedy novinky co se týče neformálního ohozu?

Přední módní návrháři káží pánům nosit trička, která si můžeme pamatovat z konce osmdesátých let. Budou vám tedy odhalovat vypracovaná bříška. Další žhavou novinkou jsou pánské legíny, říká se jim „meggíny“. Přijde vám to směšné? Asi stejně jako krátká trička. Nicméně pánské legíny představil například Empoiro Armani. Podle módních návrhářů Domenico Dolce a Stefano Gabbany nesmí v jarním šatníku chybět trička a košile s květinovými vzory. Nebojte se obohatit svůj šatník nejrůznějšími svetříky. Co se týče vzorů a střihů, můžete se odvázat. Zaručujeme, že v nich zazáříte. Abyste byli opravdu in, doplňte svůj módní trend masivním šperkem. Versace doporučuje, nebát se opravdu masivních prstenů, hodinek a přívěšků.

Trendy formální oblečky

Obleky k vám neodmyslitelně patří, proto si i tady návrháři lámali hlavy, ale na oblecích se toho už moc měnit nedá. Jaro i léto budou ve znamení dvou stylů. Půjde o styl klasický a mužský. Jak onen klasický styl bude vypadat? Pojí se tady element, který se nosil ve třicátých a šedesátých letech. Vyznačuje se úzkou siluetou. Mužský styl naopak podtrhuje mužskou postavu. Jde o to, aby takový mužský oblek rozšířil ramena. Celkově půjde v jarních trendech o zvýraznění štíhlého pasu, širokých ramen a slim kalhot.

Co materiál, barvy a vzor?

Trendy materiálem roku 2011 bude bavlna, vlna a samet. Pokud jde o vzory, vyplatí se investice, protože tweed, tenké i široké proužky, rybí kost a káro podle všeho budou in i v celé módní sezóně 2012. A barvy? Vedle nešlápnete s bílou, šedou, černou, olivovou, ale také červenou nebo fialovou barvou.

Máte nejvyšší čas vyrazit do butiků a módní novinky obhlédnout. Budou stát opravdu za to? Mohou se dámy „těšit“ na ulice plné chlapu v legínách? No uvidíme, jaro už je za dveřmi.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nové hry pro opravdové fajnšmekry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies