Žhavá Nicole Scherzinger

Nicole je zpěvačka s překrásným hlasem a navíc se může pyšnit i sexy tělem. Narodila se 29. června roku 1978 v Honolulu (Havajské ostrovy, USA). Nicole je bývalou členkou skupiny The Pussycat Dolls. Kromě toho že je úžasnou zpěvačkou, je i skvělou herečkou, modelkou, tanečnicí a textařkou.

Svůdná Nicole Scherzinger

 

Nicole Sherzinger je na svůj Hawaisko-Rusko-Filipínský původ hrdá. Celým jménem se jmenuje Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger. Její Hawaiská rodina měla svůj vlastní pořad, ve kterém byla její maminka skvělou tanečnicí. Když jí bylo 6 let, odstěhovali se do Louisville. Tam už si prý připadala jako ošklivé káčátko, protože nevypadala jako ostatní děti.

 

Vždy se však držela jediného snu a tím bylo - stát se zpěvačkou. Během střední a vysoké školy navštěvovala také uměleckou školu. Poprvé vystupovala v divadle herců v Louisville. Ve státní univerzitě v Daytonu se zaměřila na divadlo a tanec. Hrála pak v každém hudebním představení hlavní roli.

 

O 3 roky později zkusila i místní modeling, ale v té době už hledala rocková skupina zpěvačku. Jmenovala se Days Of The New. Hrála i v jiných kapelách, ale nikde nevynikla tak jako v Pussycat Dolls.

 

Pussycat Dolls - co stojí za jejich rozpadem?

 

Tato americká dívčí skupina byla založena Robin Antinovou (choreografka). Skupina vznikla v roce 1995 a původně se jednalo čistě jen o taneční skupinu. Až později od roku 2003 působili jako pěvecká skupina. Skupina se od tohoto roku skládala z Nicole Scherzingerové, Melody Thorntonové, Carmit Bacharové, Jessicy Suttyové, Kimberly Wyattové a Ashley Robertsové.

 

V roce 2008 od skupiny odešla Bacharová, ale postupem času skupinu opouštěly i další členky až zůstala jen Nicole. Robin Antinová k ní tedy přidala 4 nové členky, ale nakonec odešla i Nicole v roce 2010, což zapříčinilo definitivní rozpad skupiny. Pravým důvod rozpadu této skupiny prý ale byla Nicole. Zářila tak, že ostatní členky figurovaly spíše jen jako postavy v klipech. Její ego a mediální dominance vzrostlo až do té míry, že to roztrhalo celou skupinu.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Rytmusovy zlatokopky - tlachy nebo realita?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies