Ženy a jejich tajemství

Co před vámi ženy tají? A proč zároveň touží po tom, abyste jejich tajemství odhalili? Většině z vás pouhé náznaky bohužel nestačí a pokud vám žena neumí na rovinu říct, po čem touží, pak se vztah může zkomplikovat.

muž, který svou partnerku umí překvapit

 

Chtějí gentlemana

 

Ženy mají bohužel ve zvyku pamatovat si především to “špatné”. Také si na rozdíl od mužů všímají i těch nejmenších detailů. Proto je mrzí, když jim po určité době už neotevřete dveře, nepodáte jim kapesník nebo je jen tak neobejmete. Chtějí, abyste pro ně byl pevnou skálou. Chtějí vědět, že se na vás mohou spolehnout a že je kdykoliv podpoříte.

 

Očekávají více romantiky

 

Preferují muže, kteří je umí čas od času překvapit. Oceňte ji tak, jak si zaslouží. Pokud se o vás partnerka hezky stará - dobře vaří, uklízí a pečují i o vaše další “potřeby”, dokažte jí, že si toho vážíte. Pozvěte ji občas na večeři, pomozte jí s úklidem, jděte s ní na procházku, dopřejte jí relaxační masáž nebo ji překvapte kytičkou či něčím jiným jen tak, ne jen na její narozeniny či k oslavě výročí.

 

Chtějí, abyste vždy vypadal upraveně a vkusně

 

Šaty dělají člověka, to je prostě pravda odvěká. Nikdo neříká, že byste se měl oblékat podle poslední módy, ale je základ vypadat vkusně a nepůsobit neupraveným dojmem. Některých kousků ve vašem šatníku, které už jsou zastaralé a nějakou dobu už se nenosí, byste se měl raději zbavit. Určitě ve skříni pár takových kousků najdete.

 

Když uděláte chybu, tak chtějí, abyste se omluvil

 

Každý občas chybuje, ale hlavní je, aby viník uměl přiznat chybu. Ženy chtějí vidět, že se opravdu snažíte o nápravu. Někdy stačí pouhá omluva, jindy je nutné, abyste si spolu pořádně promluvili, aby se to už v budoucnu neopakovalo.

 

Neodkládejte sex bez důvodu a dopřejte jí více času

 

Na ženy nesmíte při sexu spěchat. Nepotřebují více času jen při prvním milování, ale i na další milování potřebují dostatečně dlouhou předehru, aby byly lépe připravené. Touží po dotecích, polibcích, hlazení a dalších něžnostech. Pokud máte v práci hodně starostí, jste unavený nebo jen nemáte na sex zrovna náladu, prostě se jí s tím svěřte. Ženy se tak zbytečně trápí, že už o ně nemáte zájem, a pak dokola přemýšlejí, proč s nimi nechcete mít sex. Pak z těchto nevyřčených domněnek mohou snadno vzniknout partnerské neshody.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Techno a trance
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies