Ženský zadeček - co vás na něm vzrušuje?

Většina z vás by na otázku, co se vám na ženě líbí, odpověděla prsa. Ale už se vás tolik nepřizná, že se vám líbí zadeček. Vždyť jak dáváte občas najevo, že se vám nějaká slečna líbí? Plácnete ji přes zadek! A plácnutí není jedinou věcí, co s ním můžete dělat…

Fotografie ženy s detailem jejího zadečku

 

Ženský zadek už odedávna přitahuje pozornost mužů. Ať už to přiznáte nebo ne, zadečky vás přitahují a vzrušují z mnoha důvodů. Rádi se na něj díváte, rádi jej hladíte a mačkáte. Některým se líbí, když můžou partnerce věnovat pár ran přes zadek, po kterých jim krásně zrůžoví. Pokud se vám líbí plácání přes zadek, odborně se této sexuální praktice říká “Spanking”. A nelíbí se vám pouze nahý zadek. Někteří se přiznávají, že je dokonce i více vzrušuje, když si mohou vychutnat pohled na zadeček v těsných sexy džínách. V minulosti byl oblý zadek symbolem plodnosti. Čim více se lišily míry pasu a zadečku, tím byla větší pravděpodobnost, že bude žena plodnější.

 

Kromě hlazení a zrakového vjemu také šílíte po jeho dráždění. Oblíbenou technikou je tření vaší chlouby mezi půlkami zadečku. Řadí se mezi techniky nepenetračního sexu, ale i přesto je vzrušující nejen pro vás, ale i pro partnerku. Dráždíte ji v oblasti konečníku i hráze. Na vás to působí jako “zakázané ovoce”. Můžete zůstat jen u povrchového dráždění nebo to berte jako předehru, která povede k análnímu sexu. Samozřejmě se nejdřív domluvte s partnerkou. Asi by ji hodně překvapilo, kdybyste do ní bez přemýšlení a potřebné přípravy pronikl. Bylo by to hodně bolestivé. A při sexu by si partneři měli vzájemně důvěřovat.

 

Anální sex i přese všechno, co jste slyšeli, není nebezpečný. Ovšem měli byste se na něj lépe připravit. Vyžaduje to správný lubrikant a také byste si měli dopřát delší předehru, aby se partnerka lépe uvolnila. Zásadní je, abyste to nijak neuspěchali. Buďte trpěliví. Pokud to partnerku nebo vás bude bolet, domluvte si heslo k ukončení akce. Když vám partnerka anální sex povolí, jste většinou jako u vytržení. Tato poloha vám dodává pocit, že jste silní, máte nad ní převahu a konečník je prostě užší než její vagína. Ale dejte si pozor na vyvrcholení. Jestliže nepoužíváte kondom, pak se může stát, že vystříknuté sperma může stéct i tam, kam byste nechtěli.

 

Ale s výhledem na zadeček se můžete spokojit i v jiné poloze - “zezadu” nebo také “na pejska”. Úhel penetrace se mění s mírou prohnutí partnerky a pro váš penis je tato poloha nejdráždivější. Proto ji někteří označují za polohu, která se často používá při “rychlovce”. Pro některé z vás je tohle těsnější sevření vzrušující natolik, že máte problém déle vydržet. Ať už u polohy “zezadu” či u análního sexu je pro vás nejvzrušivější pocit, že vás partnerka nevidí, můžete si ji pořádně “osedlat”, máte krásný výhled na její zadek a  také do ni proniknete hlouběji než u kterékoliv jiné polohy.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Nudíte se v posteli? Zkuste Tantru!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies