Ženská ňadra nás nikdy neomrzí

Pro muže je to ta nejoblíbenější část ženského těla. Jedni o nich mluví, že jsou to 2 malé zázraky, pro jiné jsou sedmým divem světa, ale jedno mají všichni muži společné - prostě je zbožňují. Prsa jsou velmi účinnou zbraní a asi nás nikdy nepřestanou udivovat. Pojďme tedy o nich zjistit víc.

Ženská ňadra nás nikdy neomrzí

 

  1. Velikost ňader se pořád mění. V jistých chvílích, kdy žena prožívá intenzivní sexuální vzrušení, se mohou její prsa zvětšit a to dokonce až o 25 %. V době premenstruačního syndromu se prsa mohou také zvětšit, neboť se zvyšuje hladina prolaktinu a progesteronu.
  2. Jedno prso v průměru váží asi 499 gramů.
  3. Na velikosti prsou skutečně nezáleží. Nemá to žádný vliv na kojení či vytváření mateřského mléka.
  4. Neexistují 100% symetrická ňadra, vždy se trochu odlišují tvarem či velikostí. Dle odborníků má ale 65 % žen levé ňadro větší.
  5. Přibližně 6 % lidí trpí tzv. “polymastií”. To v podstatě znamená, že mají více prsních žláz - přesněji jejich tělo zdobí 3 bradavky.
  6. Věděli jste o tom, že si můžete koupit sklenici na šampaňské, která byla vyrobena dle tvaru prsu Kate Moss? Seženete ji v několika restauracích v Londýně a dokonce i s jejím podpisem.
  7. Korzety byly kdysi šikovnými pomocníky. Pomáhaly ženám zmenšit pas a vytvarovat bujné poprsí. Ale později v době 1. světové války už bohužel (ženy by spíše řekly “naštěstí”) vyšly z módy. Spíše se ale přestaly vyrábět, protože armáda potřebovala větší množství ocele, která sloužila mimo jiné i k vyztužení oněch korzetů.

 

Tohle jste o nich určitě nevěděli

 

Američanka Annie Hawkins-Turner drží světový rekord ve velikosti ňader. Její prsa jsou přírodní a 100% největší na světě. Obvod hrudníku j 178 cm a jedno ňadro váží přibližně 25,5 kg.

 

Jsme jediný živočišný druh, u kterého mají samičky (tedy ženy) prsa navždy. U ostatních se prsa vytvoří, když jsou samičky těhotné. Pak, když přestanou svá mláďata krmit mateřským mlékem, opět zmizí. Proč tedy ženám prsa zůstávají? Prý je to kvůli evoluci. Člověk se napřimoval, pánev se posouvala dopředu a místo shrbeného hřbetu byly ženy obdarované trvale zvětšenými ňadry.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

5 největších krváků uplynulého roku
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies