Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí

Ještě intenzivnější, ještě akčnější… Zastav a nepřežiješ 2 – Vysoké napětí je adrenalinový šok, který vás nenechá vydechnout.

Propagační leták k filmu Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí

Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí

Zastaneš a neprežiješ 2
Crank 2: High Voltage

Akční 
USA, 2009, 96 min

Režie:

Mark Neveldine, Brian Taylor

Hrají:

Jason Statham, Amy Smart, Dwight Yoakam, Efren Ramirez, Julanne Chidi Hill, Art Hsu, Joseph Julian Soria, Ling Bai, Clifton Collins Jr., David Carradine, Corey Haim, Geri Halliwell, Billy Unger, Chester Bennington, Ted Garcia, Lloyd Kaufman, Ron Jeremy

O filmu

Ve snímku Zastav a nepřežiješ byl nájemnému vrahovi Chevu Cheliosovi do těla vpraven jed, který ho zabije, pokud neudrží své srdce v nepřetržitém stresu.

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Geniální huliči
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies