Zakřivená televize - co je na ni tak výjimečného?

Už nějakou dobu jsou na trhu zakřivené či prohnuté televize. Možná jste o nich zaslechli nebo jste je zahlédli v obchodě, ale nevíte, k čemu by vám to bylo. Technika jde pořád kupředu. Neustále se něco vynalézá či alespoň zlepšuje. Proč tedy existují zakřivené televize?

Zakřivenou televizi lze propojit i s chytrým telefonem

 

Výhody

 

Tou největší výhodou při koupi prohnuté televize je, že můžete sledovat každý bod obrazu ve stejné vzdálenosti od oka. Tím pádem na rozdíl od plochých televizí, nedochází ke zkreslení. S prohnutou televizí si můžete jakýkoliv film či sportovní utkání užít mnohem intenzivněji.

 

Zakřivená televize vás zcela obklopí, prohloubí váš zážitek a pokud patříte mezi “fajnšmekry”, určitě oceníte kvalitu této televize a její dokonalost ve všech směrech. Kromě toho můžete prohnutou televizi ovládat hlasem nebo i pohybem ruky. Lze je propojit s počítačem, chytrým telefonem a samozřejmě můžete i surfovat po internetu.

 

Nevýhody

 

Ovšem našli jsme i nějaké nevýhody. Tak prvním problémem může být v jejím umístění. Musíte ji dát na televizní stolek, neboť ji právě kvůli onoho zakřivení nemůžete připevnit na zeď. Televize jsou větších rozměrů, takže je v menších bytech není kam umístit. Ale právě ta velikost umožní, že si budete připadat, jako by vás obraz, zvuk i celý příběh skutečně pohltil.

 

Dívá se na ni sice hezky, ale jen když u televize sedí jeden člověk. Když se před tento “zázrak” posadí celá rodina, tak prostě neexistuje způsob, aby se všichni posadili správně. Z jiného úhlu je na zakřivené televizi mnohem zkreslenější obraz než u těch plochého tvaru. Další nevýhodou je samozřejmě cena. Jelikož jsou téměř dokonalé, jsou jejich ceny poměrně vysoké. Pro srovnání stojí některé prohnuté televize skoro tolik, kolik průměrně stojí ojetý automobil.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Top 10 nejšílenějších sportů na světě
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies