Žádost o ruku? Buďte originální!

Toužíte váš vztah posunout na oficiální úroveň a učinit svou přítelkyní manželkou? Ať vás ani nenapadne jen tak mezi řečí podotknout: „A co kdybychom se vzali?“ Žádost o ruku musí být nečekaná a především originální!

Fotografie znázorňující nasazování prstenu mužem na ženskou ruku

 

O svatbě sní většina žen jako o jednom z nejdůležitějším dni ve svém životě. Není pak divu, že i žádost o ruku by podle nich měla být romantická a neotřelá. Dobře si proto naplánujte, kdy a jak přítelkyni s žádostí oslovíte.

Nejste si jistí, zda vám odpoví ano? Chcete se vyhnout trapné situace? Zkuste téma mezi řečí nadhodit. Tím pádem ale s oficiální žádostí pár dní počkejte – ať nepřijde o moment překvapení!

Žádost o ruku formou večeře – stará dobrá klasika

Romantická večeře při svíčkách, v pozadí tklivá hudba. Vy elegantně oblečen, ona ve svých oblíbených šatech. Mezi hlavním chodem a moučníkem si klekáte a podáváte své vyvolené malou červenou krabičku se stuhou. Ano, jako vystřižené z filmu. Tímto způsobem žádosti o ruku nic nezkazíte. Použila je i tisícovka mužů před vámi. Chcete-li být ale opravdu originální, vymyslete něco sami. Nebo se nechejte inspirovat těmito tipy:

Adrenalinová žádost

Milujete oba adrenalin a dobrodružství? Pozvěte ji na let balonem. Až vystoupáte dostatečně vysoko a nastane chvíle ticha, proneste: „Chtěl bych, abys se mnou byla v sedmém nebi navždy. Vezmeš si mne?“ Dovolená nebo výlet s překvapením Chystáte se na společnou dovolenou k moři? Využijte netradičního prostředí k vyznání lásky. Totéž můžete udělat při výletu do přírody nebo na hrad – pozor ovšem na to, jak vypadáte. Pokud jste oba oděni v teplácích a mikině, žádost okamžitě pozbývá na důstojnosti. Poproste proto nenápadně přítelkyni, ať si vezme sukni nebo šaty nebo přizpůsobte program tak, aby se obléci elegantně musela. Co takhle pozvat ji na poznávací zájezd do Paříže?

Využijte jejich koníčků

Popřemýšlejte, co má vaše přítelkyně skutečně ráda. Miluje golf? Prozraďte ji, že jste ji do páté jamky uložil překvapení. Zbožňuje zvířata? Pokud máte doma pejska, můžete mu prstýnek přivázat nebo navléci na obojek.

Buďte bláhový!

Žádost o ruku volá po romantickém místě. Nebojte se být bláhový! Rezervujte si celou hvězdárnu pro sebe, objednejte na víkend nejluxusnější apartmá v hotelu nebo si vypůjčete kostým ženicha a nevěsty a sdělte na maškarním plese svou žádost do mikrofonu přede všemi. Nikdy nežádejte o ruku doma.

Zvolte dobré datum

Den, kdy jste ji požádal o ruku, si vaše přítelkyně bude pamatovat nadosmrti. Měl by to proto být den dobře zapamatovatelný. Úplně nejlepší je den vašeho výročí nebo třeba její narozeniny. Takový dárek se pak přece neodmítá…

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Geniální huliči
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies