Začnětě sezónu s novými alu koly

Za okny je sice ještě mráz a sníh, ale pokud jste majitelem auta, určitě už jste přemýšleli o nákupu nových alu kol na letošní jarní sezónu. Jarní sezóna se sice pomalu, ale jistě blíží. A již nyní je vhodná doba na výběr nových alu kol, kterých na trhu existuje nepřeberné množství.

Detailní záběr na Alu KOLO HTL RINSPEED luxury edition

Váš plechový mazlíček si určitě zaslouží obutí, které bude nejen kvalitní, ale také originální. Samozřejmě, že takové botičky by vás neměly stát majlant. Jak tedy správné kola a gumy vybrat? Je to naprosto jednoduché! Na internetu naleznete obrovský výběr od "plasťáků" až po kvalitní alu kola.

Alu kolo RAYS VR-G2 GOLD limitedCo třeba obout svému autíčku některé z kol edice Rays VR-G2 Gold limited, která je velmi zajímavá. Jak už název napovídá, edice gold nabízí zlaté lakování, díky kterému bude váš plechový mazlíček nepřehlédnutelný. Sportovní kola Rays VR-G2 jsou vysoce odolné vůči nárazu a jejich vícevrstvé lakování je vhodné pro použití v zimním období.
Celá edice Rays vyniká svou kvalitou, která je podložena moderní technologií výroby a zejména stylovým design a sportovním charakterem. Za zmínku určitě stojí tvar elektronů Rays, které vozům zajišťují nepřekonatelnou sportovní atmosféru. Pyšní se propracovanými detaily každého alu disku, které se pak ve výsledku spojují v dokonalý celek.
Nejste spokojeni s nabídkou na trhu? Máte určitou představu o vzhledu vašich kol, ale nevíte, jak s ní naložit? Zkuste navštívit například internetový obchod AAAALU.cz, kde si své botičky můžete sami navrhnout prostřednictvím konfigurátoru. Jedná se v podstatě o vizualizér, díky kterému můžete vidět celý svůj vůz, tak jako na fotografii. Můžete použít vlastní fotografii, kterou sami vyfotíte, poté nahrajete do vizualizéru, a pak je volba kol jen a pouze na vás. Můžete donekonečna zkoušet varianty kol a elektronových disků. Až naleznete tu správnou variantu vašemu oku lahodící. Jezděte jako profesionál!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Umění nebo perverze – kde je hranice?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies