Žabky pro muže jsou stále populárnější

I když žabky bývají většinou vidět na ženských nohou, tak ani mužům nejsou cizí. Jejich obliba je každým rokem větší a není se čemu divit, vždyť mají celou řadu výhod oproti jiným botám…
Fotografie černobílých žabek

Žabky sportovní, elegantní i bláznivé

Žabky se staly trendem již před pěti lety a od té doby jejich obliba stále rostla. Ovšem jejich vzhled se za tu dobu výrazně změnil. Už to nejsou ty obyčejné pantofle s podrážkou z pěny, ale jde o typ obuvi, která může vypadat elegantně, sportovně i bláznivě.

Žabky mají hned několik výhod

Žabky jsou naprosto úžasná věc. Dostatečně ochrání vaše chodidla a zároveň v nich může noha volně dýchat. Navíc prstům umožňují volný pohyb, aniž by vás kdekoliv tlačily, což není na škodu. Kromě toho jsou žabky velmi lehké, takže si někdy můžete připadat, jako byste chodili bosí.

Žabky při jakékoliv příležitosti

Mnozí lidé si žabky spojují s pláží a mořem, ale to je nesmysl, protože žabky se vyrábí ve stovkách variant, barev i stylech, takže s nimi můžete vyrazit i do žáru velkoměsta a kamkoliv se vám zachce, snad až na výjimky jako je svatba, obchodní schůzka aj. Ovšem mějte na paměti, že žabky jsou obuví určenou spíše na letní vycházky po chodníku, takže na vysokohorských túrách byste s nimi moc nepochodili.

Žabky pro léto 2007

Co se týče letošního léta a žabek, tak vítězí barvy jako jsou černá, tmavě šedá a všechny odstíny hnědé. Modely pofrčí jak elegantní, tak i sportovní. Až na pár výjimek najdete na našem trhu modely spíše konzervativnější. Samozřejmě ale existují i odvážní návrháři, kteří přišli se skutečně bláznivými kousky. Takže pokud patříte k těm odvážnějším, klidně zkuste něco divočejšího.


Zajímá-li vás vzhled žabek pro toto léto, tak nečekejte na nic převratného – návrháři letos s žádnými novinkami nepřišli. Jestliže tedy budete chtít vyrazit v žabkách, které jste si koupili minulý rok, tak klidně. Nejspíš to ani nikdo nepozná.

Rada na závěr

Na co si však dávejte vždy pozor, je sladit žabky s oblečením. Věřte, že mít na sobě najednou celou paletu barev není nic pěkného, spíš naopak, uděláte ze sebe akorát klauna.

S čím letos nešlápnete vedle?

Pánské plavky pro léto 2007

Účesy pro rok 2007

Hit pro módní odvážlivce? Růžová!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Rugby – sport pro drsňáky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies