Zábava pro geeky

Počítačový kódy a nahý ženský jdou spolu dohromady mnohem líp, než si pravděpodobně myslíte. Důkazem toho je následující galerie fotografií ruského kreativce, který si říká Exey Panteleev. Vymyslel si způsob, jak se dívat na obrazovku komplu a živou nahou ženskou zároveň a ještě to mít jako práci.

Zdroj: reflex.cz

Co ti rusové všechno nevymyslí... Člověk by řekl, že s tím jejich počasím se tam holky nebudou tolik svlíkat, ale očividně je to baví. Nejlepší na těchhle fotkách je ovšem fakt, že jsou inteligentní. Vsadím se že slovní spojení "inteligentní erotika" jste už nějakou dobu nikdy neslyšeli. A nejen to, navíc jsou ty nahý fotky vtipný. A přitom pořád sexy, jenom jako navíc k tomu inteligentní a vtipný. Je ovšem pravda, že aby vám to mohlo dojít, musíte něco vědět o populárních webových stránkách, o html kódu (respektive o php a stylech) a obecně o všelijakých machrovinkách, souvisejících s blbnutím na PC - pastování, scrollování, popup menu a jiných sprostých techno-kecech. Ale i pokud vám to nic neříká, nezoufejte. Pořád jsou tam nahý ženský. Nebo alespoň jejich části. Rozklikněte fotogalerii a bavte se. ;)

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Vyberte si hudbu, která stojí za řeč
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies