Yasmine Bleeth - co se v mládí naučíš

Yasmine Bleeth se jako herečka prosadila především díky seriálu Pobřežní hlídka, i u nás velice vydatně sledovanému, ve kterém však nebylo pro dívky v plavkách důležité pouze umělecké hledisko.

Yasmine Bleeth 2

Yasmine Bleeth - v cudzom meste?

Yasmine Bleeth přezdívaná též Yazmania (co na to Tasmánský čert?) se narodila 14. června 1968 v New Yorku. A protože se tak stalo v městě, kde najdete obyvatele s pozoruhodnými původy, rovněž i Yasmine v tomto kosmopolitním centru na východním pobřeží Spojených států dostala od rodičů trochu ruské a německé krve (otec), která se promísila s francouzsko - alžírským původem matky.

Před kamerou byla Yasmine Bleeth odmalička

Určitě se shodneme, že u některých hereček kromě jejich umění vyžaduje zejména pánská část osazenstva i jiné přednosti, což Yasmine splňuje nejpozději od té doby, co se objevila jako záchranářka v Pobřežní hlídce.

Zajímavý je však ten fakt, že kamera (a to ne ta, která snímá do domácího archivu) ji poprvé zabírala v šesti měsících, kdy ji jako miminko dokazovala, že jistý šampón opravdu neštípe a nespouští u kojenců slzy. Prostě - No More Tears - jak zpívá Ozzy Osbourne.

Pobřežní hlídka a Yasmine Bleeth v červených plavkách

Poté se jako šestiletá zjevila v reklamě na kosmetiku a ve dvanácti ji čekal první film Hey, Babe! Asi není příliš překvapivé, že kromě herecké kariéry se vrhla i na modeling a začala se objevovat v televizních seriálech.

V tom, který ji pozvedl nejvíce, účinkovala od roku 1994 do 1997, a během té doby ji dokonce prestižní magazín People zařadil mezi padesát nejhezčích lidí světa.

Yasmine Bleeth - na Oskara to sice nebude ...

... protože Yasmine se od té doby neobjevila v ničem opravdu zásadním, co by otřáslo filmovým nebo televizním světem. Jenže rubrika kultura je trochu někde jinde a do této, kterou zrovna čtete, se Yazmania hodí naprosto dokonale.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Procesory budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies