Wrestling & Stacy Keibler

Při slově wrestling si asi představíte mohutné chlapy, jak s sebou hází po ringu. A teď si představte oslnivou blondýnku s dlouhýma nohama. Že to nejde sloučit? Představujeme vám Stacy Keibler.

Americká modelka Stacy Keibler na své propagační fotografii

Wrestling & Stacy Keibler – skutečnost nebo hra?

Wrestling je neuvěřitelná podívaná, kde výsledky jsou často předem dány. Přestože jde o fikci, používané chvaty jsou až velmi realné a řada těchto sportovců–herců může utržit i velmi vážné zranění. U wrestlingu může téct krev, i když to nebývá až tak časté. Když přijde na to, kdo má vyhrát, rozdíl mezi tím, co bylo domluveno a tím, co se děje, může být až závratný. Někdy se prostě šampion neubrání…

Wrestling & Stacy Keibler – wrestlingové federace

Existují po celém světě, přičemž někde je kladen větší důraz na sportovní dojem, jinde spíše na zábavnost. Největší federace je, jak jinak, v USA. World Wrestling Entertainment (WWE) se dělí na dvě skupiny. Jsou to RAW a Smackdown, přičemž každá má 51 zápasníků, většinou muže, ale dohromady i čtrnáct žen. A jednou z nich je právě Stacy Keibler.

 

Stacy Keibler jako talentovaná tanečnice

Narodila se v Baltimoru, stát Maryland, 14. října 1979. Už ve třech letech navštěvovala školu baletu, jazzu a stepu. A že má talent nám ukazuje dodnes, nedávno se například umístila na krásném třetím místě v oblíbeném pořadu–soutěže s prvky reality show Dancing with the stars.

 

 

Stacy Keibler – wrestlingová kariéra

Po třech letech strávených u baltimorských roztleskávaček se zapsala na Světový šampionát ve wrestlingu jako členka Nitro girls. Byla vybrána z několika tisíců uchazeček a s podpisem smlouvy inkasovala také šek na deset tisíc dolarů! Psal s rok 1999 a Nitro girls suverénně vyhrály. Stacy Keibler se začala objevovat častěji v různých „rolích” jako Skye, Ms. Hancock (sekretářka) a dalších. Nakonec se z ní stala klasická wrestling „babe”. Zápasí zásadně s ženami.

 

 

Stacy Keibler a magazíny typu Maxim

Kromě toho, že zápasí a tančí, Stacy plní obaly a stránky spousty časopisů jako STUFF, kde také píše sloupek o fitness, Cosmopolitan, Maxim, Daily Star, The Look, Muscle and Fitness, God´s Gym Magazine a mnoho dalších. Koneckonců vypracovaná blondýna s obdivuhodnýma nohama, jejichž délka činí přes metr, se rozhodně neztratí. A před objektivy fotoaparátů už vůbec ne.

 

 

Stacy Keibler – triviality a drby

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Rugby – sport pro drsňáky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies