Vzpomínáte na brutální Nikitu - Petu Willson?

Čerstvá čtyřicátnice z Austrálie se nám (především tedy pánskému osazenstvu) vryla do paměti právě díky hlavní roli agentky sekce 1 v seriálu Brutální Nikita. Kdo by netoužil po zatraceně sexy, tajemné a nebezpečné ženě jako je Peta. Nebyla vždy herečkou. Její hvězdnou kariéru odstartoval modeling. Krása ji dovedla na módní mola v Evropě a poté do USA. V Americe, ale modeling pověsila na hřebík a dala se na studium herectví.

Fotografie ženy vyhrnující si tričko

Ale co možná nevíte? Před tím než se procházela po mole a pózovala fotografům byla dokonce nejlepší hráčkou australské basketbalové ligy.

I Praha byla poctěna návštěvou této smyslné ženy. Přijela na premiéru filmu Liga výjimečných, kde si zahrála po boku Seana Conneryho. Mužská část publika tehdy mohla na Petě oči nechat.

Kde ji ještě můžete vidět? Malou roli si střihla ve filmu Superman se vrací. A mezi nejnovější snímky patří australské filmy Errand boy (2010) a Havana Heat (2011).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Katy Perry: z kostelové lolity sexy symbolem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies