Vzhůru do pivních lázní !

Nejen, že pivo výborně chutná, ale pivo má také výborné léčivé účinky. Češi mohou být na sebe právem hrdí, protože v Česku vznikli první pivní lázně na světě a tato revoluční novinka se rozšířila během krátké doby po celém světě.
Fotografie zachycující půllitry s pivem

Jak probíhá pivní lázeň?

Pravá pivní lázeň je připravena v rehabilitační vaně , ve které je teplá voda ( přibližně 34 °C) a minerální voda v poměru 1 : 1. Hlavní přísadou koupele je tmavé koupelové pivo, sušené drcené byliny a pivovarské kvasnice. Při vstupu hosta do pivní lázně je hladina rehabilitační vany pokryta charakteristickou hustou pivní pěnou a prostor je aromatizován vůní čerstvě uvařeného tmavého piva.

Blahodárné účinky piva ocení nejen muži …

Příznivá teplota vody způsobí mírné postupné zvýšení srdeční činnosti a aktivaci krevního oběhu v celé cévní soustavě. Lázeň prohřeje pokožku a uvolní póry kůže, kterými se při mírném pocení odplavují z podkoží škodlivé látky. Směs drcených bylin působí jako očistný peeling odstraňující z těla unavené části kůže. Pivní kvasnice předávají pokožce celou řadu vitamínů B, proteiny, sacharidy a přispívají k celkovému zvláčnění a regeneraci pokožky.

 

V minerální vodě jsou obsažené mnohačetné uhličité bublinky, které se usazují na kůži, jemně uklidňují prohřátý povrch těla a umožňují účinnou relaxaci v jemně perlivé pivní lázni.

Jak dlouho tato procedura trvá?

Doba pobytu v pivní lázni je přibližně 20 minut.

Pivní lázně a jejich cíl

Cílem procedury je harmonizace funkcí organizmu, duševní odpočinek, rekondice a relaxace. Účinný odpočinek těla, uvolnění svalů, prohřátí kloubů, ozdravná kůra pro pleť i vlasy. Je zjištěno, že pravidelná návštěva pivních lázní zlepšuje obranyschopnost těla.

Rubrika - Svět muže:

Energy drink - kofein vládne světem

Rum - nápoj pirátů

Cesta kolem světa - Thajsko

Cesta kolem světa - Mexiko

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Není fotbal jako fotbal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies