Vzdychání při sexu - projevte se naplno

Někdo je při sexu zticha a jiní si sex užívají hlasitým vzdycháním. Když vaše partnerka nevydá ani hlásku, rozhodně to ještě nemusí znamenat, že se jí to s vámi nelíbí. Pokud chcete ale srovnat ženy a muže, pak jsou ženy samozřejmě ty hlučnější.

Nahá žena

 

Co je na vzdychání, hekání a jiných hlasitých projevech tak vzrušujícího?

 

Ženské vzdychání tak nějak patří ke svádění a sexu. Muži na to velmi kladně reagují. Je ale pravda, že to některé ženy přehánějí a křičí tak, že by si jeden mohl myslet, že ji tam snad zabíjíte. Některé svými hlasitými pobídkami svým způsobem koučují partnera, aby mu dali najevo, že to dělá správně.

 

Některým ženám pomáhá, když jsou v posteli hlučnější. Nejen partnera ale i je samotné to vzrušuje. Najdou se ale i takové, které hekají i v případě, že předstírají orgasmus. Mužům svůdné ženské sténání dodává určitý pocit jistoty a odvahy. Je to takové potvrzení, že si v posteli vedete skvěle. Kromě toho vám tímto způsobem ženy pomáhají k dosažení orgasmu. Ať už si pustíte jakýkoliv pornofilm, všimněte si, že v nich nenajdete ženu, která by hlasitě nekřičela.

 

Muži a vzdychání

 

Vy si zakládáte především na své mužnosti a síle. Většina mužů se bojí hlasitěji projevit, protože si myslí, že je partnerka odsoudí. Bojíte se, že vás označí za zženštilé a zranitelné? Zapomeňte na to. Neříkáme, že máte vzdychat jako ženy, ale určitě je potěší alespoň nějaký náznak, že se vám to také líbí - třeba “Jo, to je ono... “ nebo “Panebože” a podobné výrazy.

 

Nic nepřehánějte a ani nepředstírejte. Prostě, když si budete chtít hlasitě ulevit, udělejte to. Ona se vás také neptá, jestli může křičet. Na začátku vztahu se možná cítíte nejistý ohledně svého hlasitějšího projevu, což není nic špatného. Jednoduše počkejte, až spolu budete déle. Každý je ze začátku nervózní a klade na sebe až příliš velké nároky. Hlavně z toho důvodu, aby se zalíbil tomu druhému. Bohužel se to některým ženám nelíbí natolik, že se pak s partnerem rozejdou. Proto je lepší počkat do doby, než se vzájemně lépe poznáte.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nejbizarnější náboženství světa
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies