Vzájemná masturbace - jistota skvělého orgasmu

Vzájemná masturbace nám může přinést maximální rozkoš! Intenzivní vzrušení, vizuální podněty a prožitek z orgasmu, který může být mnohem silnější, než při klasické souloži! Technika je čistě na vás, stačí si vybrat z našich detailně popsaných tipů.

sexy 4

Vzájemná masturbace slibuje maximální rozkoš, intenzivní vzrušení a společný sexuální prožitek partnerů. Můžeme si i vzájemně pomoci k dosažení vyvrcholení a pořádné dávky slasti. Dopřejte si prožitek, který si budete chtít zopakovat! I vzájemná masturbace nabízí různé možnosti dráždění. Stačí mít partnerku, která se nebojí experimentů a hra může začít...

Masturbace bez vzájemných dotyků

Velmi zajímavým zážitkem může být pohled na masturbující ženu, která dráždí svůj zvětšený klitoris a na muže, stimulujícího své prokrvené přirození. Zkuste masturbovat jeden před druhým a vydržet nedotýkat se, upevnit své pohledy očí a vidět v nich vzrušení toho druhého. Snadno tak dosáhnete vrcholu společně, kdy je pohled na partnerův či partnerčin orgasmus velmi vzrušujícím zážitkem. Je možné vystřídat mnoho poloh, například když sledujete partnerčin zadeček, kde žena stimuluje svůj klitoris rukou zespodu a vy při pohledu zezadu masturbujete. Při dosažení vrcholu a výronu semene se uvolníte na její zadeček. Dokážete si představit, že si stimulujete penis v těsné blízkosti partnerčiny pochvy, která si jemným krouživým pohybem dráždí svůj vrcholek až do samého orgasmu a jeden druhého se nesmíte dotknout? Touha nedosažitelného dotyku vás přivede k velmi zajímavým a intenzivním orgasmům.

Orgasmus díky vzájemné masáži přirození

Zapojte svou fantazii a představte si, že si provádíte masáž přirození vzájemně. Vyzkoušejte polohu, kdy partnerka leží na zádech, vy se na ní posadíte obkročmo co nejblíže k jejím ústům a necháte si dráždit penis a varlata líbáním a také jazykem. Zároveň si žena rukou masturbuje pochvu. Pokud se v této poloze zakloníte více dozadu je možné dosáhnout na její pochvu a pomoci jí při stimulaci. Při orgasmu můžete pokrýt spermatem partnerčiny prsa, když ženě sperma nevadí a je jí to příjemné, je možné ejakulovat přímo do úst partnerky nebo na její obličej. Jednou ze zajímavých možností je také zasouvání penisu mezi prsa partnerky za použití lubrikačního gelu. Znáte klasickou "69"? Je možné ji vyzkoušet i vleže, kdy vložíte ženě svou hlavu mezi stehna a budete ji líbat všude tam, kde je jí to příjemné a zároveň vás bude partnerka svírat svými stehny a líbat váš penis.

Fantazií k lepšímu orgasmu

Pokuste se okořenit svůj sexuální apetit trochou fantazie a zkuste překvapit svou partnerku zajímavým nápadem, naznačte ji, jak by se vám líbilo, kdyby vášnivé líbání přesunula o trochu níž. Zkuste si představit vášnivé líbání, které partnerka přenese na váš penis a jemnými krouživými pohyby dráždí špičku vašeho žaludu svým jazykem. Mění různou techniku líbání po celé ploše penisu až k jeho kořenu, zároveň zapojí své ruce a hladí vás odspodu varlat směrem nahoru. Vy taktéž můžete líbat partnerčin klitoris, který si odkryjete jemným roztažením pomocí obou ukazováčků a jazykem kroužíte kolem dokola.

Je mnoho způsobů, jak si můžeme vzájemně pomoci k slastným a dlouhým orgasmům, využijte veškeré fantazie obou partnerů. V příštím pokračování vám ukážeme, jak využít různých předmětů a hraček, které vám dopomohou ukojit vaše a partnerčiny touhy.

Masturbace a ještě lepší techniky!

Techniky pro oddálení ejakulace

Poznáte silikonová prsa?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Profil: Yannick Noah
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies